Helsinge Rideklub er danske mestre for ponyhold

12-09-2021 16:34

Annika Knudsen Lorentsen

Så er det afgjort hvilken klub, der i år kan kalde sig vindere af Agria DRF Mesterskabet for klubhold hos ponyspringrytterne og det blev Helsinge Rideklub, der tog den fornemmet titel

Copyright Ridehesten.com
Der var superflotte ærespræmier til vinderholdet. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

De otte bedste hold fra kvalifikationen i fredags mødtes i dag i finalen ved årets Agria DRF Mesterskab for klubhold. Her var resultaterne nulstillet og rytterne havde derfor alt at ride om. 

Efter hovedrunden skulle der to omspringninger til for at afgøre, hvem der blev årets medaljetagere. Først skulle der rides om bronzemedaljen, hvor det ene hold fra Rebelsig Sportsrideklub og det ene hold fra Hillerød Sportsrideklub mødtes. Her blev det Rebelsig Sportsrideklub, der leverede det bedste resultat. På holdet red Smilla Kirial Hylleberg med Gogo M, Sofie Pørksen Conradsen med Bebo Com, Nicoline Bo Rasmussen med Kamaro van Orchid's og Anne-Louise Blicher Ravnsbo med Tinnerath Lad. 

Copyright Ridehesten.com
Det vindende hold fra Helsinge Rideklub. Fra venstre: Laura Sargent, Selma Hundborg Dresler, Jessica Holm Svensson og Conrad Bonde Nissen. Foto: Privat

Helsinge Rideklub er danske mestre
I omspringningen om guld og sølv, var det Helsinge Rideklub og Sportsrideklubben, der skulle dyste. Begge hold havde vist høj klasse i hovedrunden og leveret et samlet fejlfrit resultat. 

Begge hold viste igen kvalitet i omspringningen, hvor særligt holdet fra Helsinge Rideklub (Team Dresler) var overlegne. Deres tre første ryttere i omspringningen, red alle fejlfrit og det betød, at medaljen var i hus, helt uden, at sidste mand på holdet behøvede ride omspringning. Det var ligeledes Helsinge Rideklub, der vandt kvalifikationen i fredags, så holdet har leveret stabilt og på højt niveau hele weekenden. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På vinderholdet red Conrad Bonde Nielsen med Heartbreaker, Jessica Holm Svensson med Sabrina Fair, Selma Hundborg Dresler med Burnbrae Jack og Laura Sargent med Foxtown Elderberry. 

Sportsrideklubben måtte se sig slået, da de kom igennem omspringning med et nedslag. Så selvom de havde en samlet tid, der var hele 10 sekunder hurtigere end vinderholdet, måtte de tage til takke med en meget flot sølvmedalje. 

På holdet red Ingrid Christine Laursen med Carabas du Marquais, Karoline Sloth Kjær med Lantau Lah-Di-Dah, Silje Frederikke Kristoffersen med Bassy og Palme Sophie Gry Jansson-Christensen med Bodyssee Des Avelines. 

Se resultatet af mesterskabsfinalen HER

Copyright Ridehesten.com
De tre medaljehold på podiet. Foto: Privat
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner