Hattrick for Cornelia Munch Sinding i Belgien

04-07-2021 18:17

Ponydressurrytter Cornelia Munch Sinding har haft sine to ponyer med til det internationale stævne i belgiske Grote-Brogel og i dag afsluttede hun nogle særdeles succesfulde dage ved at vinde for tredje gang i træk med over 77% i kür

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding og Charico efter præmieoverrækkelsen i dag. Foto: Privat

Fem starter på to forskellige ponyer har i denne weekend resulteret i tre sejre og to placeringer for danske Cornelia Munch Sinding. der med Terbofens Charico e. Charivari og AJ Don't You Forget About Me e. FS Don't Worry/FS Golden Highligt (opdr. Maria Astrup Jensen) har været til start ved CDIP-stævnet i belgiske Grote-Brogel.

I onsdag og torsdags var Cornelia til start i PRT og PRM på begge ponyer som man kan læse mere om HER. Begge ture resulterede i sejre på Terbofens Charico og efter en hviledag i går, vi ekvipagen endnu engang klar til at indtage banen i Belgien. 

Med intet mindre end 77,31% i dagens kür og over 4,5% til nærmeste konkurrent, kunne Cornelia og Charico  i dag indtage førstepladsen og derved lave hattrick, på trods af at det kun var ekvipagens andet internationale stævne sammen. 

Caroline S. Jørgensen og Dr. Doolittle e. FS Don't Worry/Brooklands Moonwalker har også været til start i ponyklasserne i Belgien og de afsluttede ligeledes en god weekend, da de i dag blev nummer seks med 72,37%.

Se resultatet af klassen HER

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding og Charico. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing