Hård topkamp blandt U21

21-08-2020 15:25

Britt Carlsen

Agria DRF Mesterskaber for ungryttere hos Absolute Horses i dag fredag blev der kæmpet for et stærkt udlæg i mesterskabet, og gav en tæt topkamp, som lover godt for afgørelsen på søndag

 

Copyright Ridehesten.com
Christine Thirup Christensen, den regerende mester, red på banen som sidste rytter og ind på førstepladsen i mesterskabet med Vedric. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

18 ungryttere tørnede i dag sammen i første runde af mesterskabet hos Absolute Horses. Selvom forsamlingsforbuddet betyder, at stævnet afvikles uden publikum, så er der en god stemning rundt om banen med jubel over flotte præstationer.

Benedikte Rie Truelsen og Cassina Z med startnummer 4 viste vejen, da hun red fejlfrit og i tiden 69,52 sekunder. Det satte barren højt i mesterskabsklassen, hvor hendes kolleger kæmpede for at nå i mål i en hurtigere tid. Vi skulle helt ned til klassen sidste tredjedel, før Emmalou Falck Gubi Olsen med en flot og flydende runde på Cooper kappede godt et sekund af Benediktes tid, og bragte sig i spidsen af klassen.

– Det var helt fantastisk, bekræftede Emmalou glad efter sit ridt. Hun er regerende indendørs danmarksmester, og hun roste dagens mesterskabsbane.

Sidste års mester Christine Thirup Christensen red på banen som sidste rytter. Hun vidste præcist, hvad der var ventet af hende. Og hun skuffede ikke. Med stort overblik og i et godt grundtempo uden af oversatse kom hun og Vedric fejlfrit i mål i bedste tid. Og dermed har hun den bedste udgangsposition inden afgørelsen på mesterskabet søndag.

– Der blev lagt pres på mig fra de andre, så jeg måtte tage nogle risici på banene, men så er det dejligt, når det lykkedes, sagde Christine efter sejren.

Resultatet af resultatet af klassen ses HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen