Happy Horse udvider butikken

23-08-2024 06:52

Trods en knap så positiv udvikling hos landets rideudstyrsbutikker, der må se sig slået af online-konkurrenterne, har indehaver Heidi Dahl Neumann fra Happy Horse knækket koden, og kan nu glæde sig over en udvidelse af butikken

Copyright Ridehesten.com
Happy Horse udvider butikken. På billedet ses indehaver Heidi Dahl Neumann og hendes medarbejder. Foto: Privat.

Der er efterhånden langt imellem landets fysiske rideudstyrsbutikker. Flere og flere er nødsaget til at dreje nøglen om, lukke den fysiske butik og se sig slået af onlinebutikker. Dog er der én, der har formået at holde hovedet over vande, nemlig Heidi Dahl Neumann, der er indehaver af butikken Happy Horse. Den 16. august kunne hun glæde sig over udvidelsen og genåbningen af den fysiske butik, der har til huse i Skærbæk ved Fredericia. 

Butikken Happy Horse ligger i den lille fiskerby Skærbæk tæt ved Fredericia. Her lægges der vægt på god kundeservice, kvalitet til konkurrencedygtige priser og at alle føler sig velkommen i butikken. Butikken har gennem de seneste år været gennem en fantastisk udvikling, og nu er butikken altså rykket i større lokaler. 

Copyright Ridehesten.com
Den flotte butik rummer mange spændende mærker såsom Kingsland. På billede ses Karin Vibe Hansen fra Kingsland med indehaver Heidi Dahl Neumann ved sin side. Foto: Privat.

Åbningen af den nye butik blev fejret på bedste vis hele weekenden med åbent hus arrangementer, hvor der var besøg af diverse foderkonsulenter og forhandlere fra blandt andet Kingsland og Nordic Horse. Derudover var der goodiebags og gode rabatter til butikkens besøgende. 

For at fremme lysten til at besøge den fysiske butik, har Heidi igangsat flere nye tiltag. Blandt andet en vin-klub, der går under navnet Happy Tasting, som kommer til at holde til i butikkens fine kælderlokaler, ligesom en aftale med et bryggerlaug er kommet i hus, der kommer forbi og brygger øl én gang i måneden. Alt sammen blev lanceret og præsenteret til åbent hus i den forgangne weekend. 

Udover en udvidelse af butiksarealet, har Happy Horse også udvidet sortimentet. Det er næppe gået nogens næse forbi, at kæpheste er kommet for at blive. Flere og flere børn og unge bliver grebet af sporten, og nu har Heidi og Happy Horse udvidet med en kæphestebane, der kan købes i butikken.
Happy Horse holder nu til på adressen Skærbækvej 111, 7000 Fredericia, og er helt klart et besøg værd for alle hesteinteresserede. 

Copyright Ridehesten.com
Heidi ønsker at gøre butikken til et sted, hvor alle føler sig velkommen. På billedet ses en glad kunde, Merete Brix med indehaver Heidi Dahl Neumann. Foto: Privat.

 

 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner