Hallundbæk placeret i GCT Cannes

09-06-2019 11:17

Camilla Tiefensee Schrøder

21-årige Emil Hallundbæk lagde ud med en forrygende nulrunde i lørdagens Longines Global Champions Tour Grand Prix og sluttede på en ottendeplads efter omspringningen, som blev vundet af belgiske Niels Bruynseels

Copyright Ridehesten.com
Denne runde af den prestigefyldte Global Champions Tour-turnering blev vundet af Niels Bruynseels på Gancia de Muze. Foto: LGCT/Stefano Grasso
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ombord på den velspringende Chalisco e. Chacco-Blue/Quidam de Revel sprang Emil Hallundbæk sig i går aftes sig til endnu en femstjernet Grand Prix-placering. Efter en nulrunde gik han i omspringningen, hvor han desværre fik en bom på oxeren og dermed sluttede på fire fejl. Det blev dog stadig til en flot samlet ottendeplads for den unge danske springrytter i Global Champions Tour Grand Prix Cannes.

Vinderen blev belgiske Niels Bruynseels på Gancia de Muze e. Malito de Reve/Nimmerdor, som vandt med et helt sekunds forspring til nærmeste konkurrent, britiske Scott Brash på Hello Mr President e. Comme d'Api.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hovedrunden og omspringningen for hver enkelt rytter kan ses på video på resultatlisterne på GCT's hjemmeside.

Emil Hallundbæk var også godt springende i Global Champions League, hvor han fik henholdsvis 5 og 4 fejl i sine to runder for Berlin Eagles-holdet. Det blev dog ikke til nogen placering til holdet i denne omgang, da holdkammeraten Christian Kukuk fik en uheldig start med en del fejl.

Se LGCL resultatlisten.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen