Guldmedaljehoppen Roxette til Future Dressage

24-02-2022 13:00

Christine Krogh Frausing
Skribent

Nordentoft Equestrian har netop solgt intet mindre end 3 heste til Future Dressage ved Anna Kasprzak, hvor Josefine Hoffmann ligeledes skal stå for ridning af de tre heste. Én af de tre heste er guldmedaljehoppen Roxette, der nu skal gå unghestechampionat under Josefine Hoffmann, når der om bare to uger afholdes Hingstekåring i Herning

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søren Wind er uddannet berider ved Helgstrand Dressage, og har sidenhen skiftet til sin nuværende arbejdsplads, Nordentoft Equestrian, efter at have været ved Helgstrand Dressage i fem år. Søren har været ved Nordentoft Equestrian siden sommeren 2020, og har nu solgt hele tre heste til Future Dressage ved Anna Kasprzak for Nordentoft Equestrian.

– Særlig Roxette har jeg store forhåbninger til, og jeg tænker at målet må være UVM [Søren Wind]

– Vi hos Nordentoft kan jo ikke skjule at vi er mega stolte. Vi er jo - i forhold til andre - forholdsvist nye i brancen, og et salg på tre heste til så stor en stald er rigtig stort. De kom og prøvede seks heste, og tog altså tre af dem med, fortæller Søren Wind, Berider ved Nordentoft Equestrian.

Én af de tre heste der nu er sendt til Future Dressage, er guldmedaljehoppen Roxette e. Revolution/ Quite Easy. Hoppen skulle have gået under Søren Wind til dette års unghestechampionat i Herning, men efter salget er det besluttet at Josefine Hoffmann skal føre tøjlerne, når det om bare to uger går løs i Herning. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg ville selvfølgelig mega gerne have redet det selv, men når det så er sagt, så er jeg også meget stor til Roxette, og i sidste ende passer hun bare bedre til en pige som Josefine. Jeg hjælper dem op til stævnet, og får lov at være med på tæt hold, så oplevelsen bliver jeg heldigvis ikke foruden, fortæller Søren Wind. 

Foruden guldmedaljehoppen Roxette, er den 5 årige Rosie K e. Revolution også solgt til Future Dressage. Denne hoppe er ligeledes kvalificeret til at gå i Herning, og skal også rides af Josefine.

Copyright Ridehesten.com
Rosie K og Caroline Hansen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Sidst, men ikke mindst, rejste den 4 årige Ibi-Alabast også med, da turen i går gik til Anna Kasprzak. 

– Ibi-Alabast er en meget regulær ridehest, og jeg er sikker på de nok skal få meget ud af hesten. Det er bestemt en lovende ung hest for fremtiden, og vi hos Nordentoft glæder os til at følge hesten i fremtiden, forklarer Søren Wind. 

– Jeg var nede og aflevere hestene i går, hvor jeg ligeledes hjalp med de to heste der skal gå i Herning. Jeg kommer igen i næste uge for at hjælpe, og så glæder jeg mig bare helt vildt til at se hestene give deres bedste med Josefine. Særlig Roxette har jeg store forhåbninger til, og jeg tænker at målet må være UVM. Men nu må vi se, slutter Søren af.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen