Guerdat i front af World Cup-finalen

07-04-2019 15:19

Annika Knudsen Lorentsen

Første runde af dagens finale er afgjort og der er to Schweizere i front inden dagens anden runde, som starter kl. 16.00. Svenske Peder Fredricson ligger på en foreløbig tredjeplads

Copyright Ridehesten.com
Steve Guerdat i front efter dagens første runde. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Publikums nerver sad uden på tøjet mens de dygtige ryttere skulle ride dagens første runde i World Cup-finalen på den 150-160 cm høje bane. Rigtig mange ryttere havde problemer og særligt sidste del af banen gav mange fejl. 

Steve Guerdat fører indtil videre

Schweiziske Steve Guerdat og Alamo medbragte blot 2 fejl til den endelige finale og i dagens første runde har han netop redet en nulrunde, som har lagt ham ind i front af World Cup-finalen 2019. 

Copyright Ridehesten.com
Martin Fuchs ligger som nr. 2, blot en fejl efter landsmanden Steve. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Ind på en foreløbig andenplads kom endnu en rytter fra Schweiz, nemlig Martin Fuchs og hesten Clooney 51. Inden dagens første runde havde han 3 fejl og med en flot nulrunde, kunne han lægge sig en på en andenplads fortsat med blot 3 fejl.

Publikumsfavoritten, svenske Peder Fredricson, kom til dagens første runde med blot en enkelt fejl. Desværre for Fredricson voldte spring nr. 10 lidt problemer, hvilket resulterede i en nedrivning og dermed 4 fejl i dagens første runde. På trods af de fire fejl ligger Fredricson stadig på en foreløbig tredjeplads frem mod dagens anden runde, hvor alt kan ske. 

Copyright Ridehesten.com
Peder Fredricson ligger på en foreløbig tredjeplads. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Uheldige Eduardo Aznar

Eduardo red ind til dagens finale, som eneste rytter uden fejl, sammen med hesten Rokfeller de Pleville Bois Margot. Desværre for Eduardo manglede det sidste held og to bomme faldt undervejs, han ligger nu på en foreløbig 8. plads med 8 fejl.

Følg med på startlisten her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen