Gorrissen Federspiel i EM-sponsorsamarbejde

22-05-2013 12:02

Maja Golles

Arrangørerne bag det tredobbelte EM, European-Herning ApS, har indgået sponsoraftale med advokatfirmæt Gorrissen Federspiel

Copyright Ridehesten.com
Niels Heering, bestyrelsesformand og partner i Gorrissen Federspiel.

European-Herning ApS, der til august inviterer til EM i dressur, springning og paradressur, har indgået sponsoraftale med Gorrissen Federspiel. Gorrissen Federspiel er et højt specialiseret dansk erhvervsadvokatfirma med stærke internationale relationer. Firmæt beskæftiger 420 medarbejdere, heraf 220 jurister, der rådgiver om alle aspekter inden for erhvervsjura.
Direktør for European-Herning ApS, Jens Trabjerg, udtaler om samarbejdet med Gorrissen Federspiel: – I forbindelse med afviklingen af europamesterskaberne i dressur for juniorer og ungryttere på Broholm i 2011 havde JBK Horse Shows fornøjelsen af at samarbejde med Gorrissen Federspiel for første gang. Vi er meget glade for, at de også har valgt at indgå et Trophy-sponsorat i forbindelse med afviklingen af ECCO FEI European Championships. European-Herning ser frem til samarbejdet, og vi glæder os til sammen med Gorrissen Federspiel at afvikle holdmesterskaberne i dressur.

Også hos Gorrissen Federspiel ser man frem til samarbejdet omkring det tredobbelte ECCO FEI European Championships, der som bekendt afholdes 20.-25. august 2013 i Herning. Sponsorsamarbejdet er en direkte forlængelse af firmæts engagement i dansk ridesport. Gorrissen Federspiel har i flere år været hovedsponsor ved DM i dressur på Broholm Slot og derigennem været med til at sikre optimale rammer for de danske ryttere, der tilhører den internationale elite. – Som advokat skaber du resultater gennem en dedikeret og målrettet indsats. Det samme gør sig gældende inden for elitesporten, hvor talent, mange års træning, koncentration og en sejrsvilje er helt grundlæggende forudsætninger for topplaceringer. Vi ser frem til at være en aktiv del af europamesterskabet og følge de danske ryttere i medaljejagten, siger Niels Heering, der er bestyrelsesformand og partner i Gorrissen Federspiel. Han betoner også de kommercielle muligheder i sponsoratet: – Vi benytter også sponsoratet som en platform til at eksponere vores ekspertise overfor relevante målgrupper. ECCO FEI European Championships er en unik sportsbegivenhed med massiv international bevågenhed, som vi kan benytte aktivt i markedsføringen af vores internationalt orienterede firma.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen