Holder Lone føringen eller?

07-06-2014 10:34

Kl. 11.20 rider den første rytter på banen i Gorrissen Federspiel DM for seniorer. Lone Bang Larsen lagde sig i spidsen for mesterskabet med et klasseridt i aftes - hvordan vil det gå i Grand Prix Special

Copyright Ridehesten.com
Mesterskabets førende rytter Lone Bang Larsen i dialog med træner Hasse Hoffmann efter deres Grand Prix-ridt.

Malene Folmer Jensen har virkelig ikke haft det bedste held med lodtrækningen ved dette mesterskab, i går åbnede hun og Acapello Foldager mesterskabet, og det bliver også de to, som idag er første ekvipage på banen. 

24 ryttere kommer til start og feltet skal reduceres til 15 ryttere i morgendagens kürfinale. Lone Bang Larsen sejrede i Grand Prix-klassen med Fitou L efter et klasseridt, hvor hun satsede med flotte traverser, sikre serier og passage og piaffe øvelser helt efter lærebogen. Hun bliver dog presset af de to "dansk/amerikanere" Mikala Münter Gundersen og Lars Petersen, der begge rider i Florida, men er hjemme for at deltage i det danske mesterskab, og indgå i kampen om at komme på landsholdet til WEG i Normandiet til august. 
Agnete Kirk Thinggaard, DM-debutanten ligger på 4. pladsen og med Jojo AZ har hun leveret gode resultater i Grand Prix Special i vinter- og forårssæsonen, så mesterskabet er fortsat vidt åbent, selvom Lone har to procentpoints forspring, men alt kan ske. 

Alt kan også ske, fordi dommerne absolut ikke udviste stor enighed om bedømmelserne i gårsdagens mesterskab. Dommerne i år er Niels-Erik Bøchman, Kurt Christensen, Susanne Baarup Christensen, Maria Colliander og Jesper Holst Hansen. Det gik ud over Jim Rasmussen og Broholms Highlight, der fik pladscifre fra 6 til 16 og Maria Anita Andersen/Loxana med pladscifre fra 7 til 18.

Har man ikke mulighed for at være tilstede på Broholm og følge konkurrencerne på stede, så kan man glæde sig over, at Clobal Connect livestreamer fra mesterskabet se her og ellers kan man følge resultaterne live her

På live streaming bliver klassen kommenteret af berider Hans Jørgen Nørgaard og dressurdommer Kirsten Søgaard.

Info

Top ti efter Grand Prix
Lone Bang Larsen/FITOU L 75.800
Mikala Münter Gundersen/MY LADY 73.760
Lars Petersen/MARIETT 72.500
Agnete Kirk Thinggaard/JOJO AZ 71.980
Rikke Svane/FINCKENSTEIN TSF 70.480
Lena Leschly Åmand/GØRKLINTGDS FANERO 69.860
Anders Dahl/WIE ATLANTICO DE YMAS 69.580
Jim Rasmussen/BROHOLM'S HIGHLIGHT 69.120
Sanne Henningsen/CAPONG 69.100
Anne Van Olst/ZIDHANE 68.640
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen