Gode resultater i udlandet

06-08-2018 06:23

Søndag blev afsluttet på fornem vis af danskerne, som var i udlandet for at forsvare de danske farver. Det blev både til sejr i de Peelbergen og flot afslutning til GCT i London
 

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Dazermie.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Emil Hallundbæk fik rundet et godt stævne af til Global Champions Tour i London, hvor han i sin sidste klasse blev placeret som nr. 9 på Dazermie e. Zirocco Blue VDL/Hamlet. Den sidste klasse var en 150-155 cm stor klasse, og han red en flot hovedrunde, men desværre fik en bom i omspringningen.

Bedste resultat i de Peelbergen blev Karen Møller Rohde, der med Fendi Ask e. Favorit Ask/Carthago (opdr. Stutteri Ask) vandt en 135 cm klasse. Men de andre danskere til start i de Peelbergen stod også for en række gode resultater.

Ida Bech Lange blev i mellemtursfinalen i 135 cm placeret med Jokinal e. Jokinal de Bornival. Karina Leichle stod for en sjetteplads i CSI1* Grand Prix 130 cm med Champion e. Comme Il Faut/Pluspunkt, og i den 2* Grand Prix 145 cm stod hun også for en placering, denne gang på Salitare e. Sandro Boy/Stakkato.

I den 1* trøstefinale i 130 cm blev Shannon Mejnert Ketterle placeret med Hecas Cartano e. Carrico/Landor S.

I CSIYH1* finalen for 7 års, der gik i 135 cm, fik Karina Leichle endnu en sjetteplads, denne gang på Gamora O e. Tangelo van de Zuuthoeve/Verdi, og i CSIYH1* for de hhv. 5- og 6-årige heste (klassen gik i hhv. 120 og 130 cm) stod Søren Møller Rohde for en femteplads på Humberto Ask e. Cornet Obolensky/Lazio og Karen Møller Rohde blev også placeret i klassen, her på Limara e. Limbus.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen