LGCT sejren blev italiensk

30-07-2018 10:04

Global Champions Tour har denne weekend gjort sit stop i den populære by, Berlin, og det blev italienske Alberto Zorzi, der sikkert kunne indtage podiet som vinder 

Copyright Ridehesten.com
Alberto Zorzi, foto: LGCT
Nyheden fortsætter efter annoncenSidste år hilste en spændende ny destination velkommen til den glitrende line-up af fantastiske destinationer i Longines Global Champions Tour-kalenderen, med den populære by Berlin, Tyskland.

Den tyske hovedstad er også den største by i landet, gennemsyret af historie med berømte monumenter, herunder Berlinmuren og Brandenburger Tor. Berlins livlige kulturelle scene gør det til en af de mest besøgte byer i verden.

Nogle af verdens bedste ryttere konkurrerede i weekenden på Sommergarten på Funkturm i Berlin, som er et centralt beliggende parklignende grønt område på Messe Berlin, der er ca. 10.000 kvadratmeter og haven blev oprindeligt skabt i hjertet af hovedstaden som et sted for afslapning og fred, der giver en helt unik stemning.

Copyright Ridehesten.com
Foto: LGCT
Nyheden fortsætter efter annoncen


I skylinen og som den perfekte kulisse til Longines Global Champions Tour er Funkturm - et af de vigtigste landemærker i Berlin. Dette ikoniske tårn blev bygget i 1926, som oprindeligt blev sat i drift til den 3. store Deutsche Funk-Ausstellung, og nu kan man med en højde på 146,70 meter kigge ind i horisonten langt ud over Berlins grænser fra tårnrestauranten.

Med de bedste tyske ryttere, herunder Ludvig Beerbaum, Christian Ahlmann, Marcus Ehning, Daniel Deusser og Marco Kutscher som en del af Touren bød Tykland de mange fans på en fantastisk oplevelse.

Sejren, i Longines Global Champions Tour Grand Prix, gik til den italienske rytter Alberto Zorzi på den 13-årige hingst Fair Light van T Heike e. Vigo D Arsouilles Stx/Darco med nul fejl i tiden 35,53 sekunder, efterfulgt af tyske hjemmebanerytter Christian Ahlmann og Clintrexo Z e. Clintissmo Z/Rex Z på andenpladsen med tiden 36,65 sekunder. Tredjepladsen gik til belgiske Pieter Devos og Clare Z e. Clearway/Coronado med tiden 37,96 sekunder.

Se alle resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen