Gode danske World Cup-præstationer

22-01-2023 18:12

Annika Knudsen Lorentsen

Både Lars Bak Andersen og Caroline Rehoff Pedersen var til start i World Cup-klassen i Leipzig. Det blev ikke til placering eller World Cup-point, men begge ryttere kom igennem banen med blot et enkelt nedslag

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

40 ryttere mødtes i den 11. afdeling af World Cuppen 2022/2023 i den vesteuropæiske liga, og her var to danske ryttere til start. 

Første af dem på banen, var Lars Bak Andersen som red sin anden World Cup-klasse i sæsonen sammen med den velspringende 11-årige Carl-Heinz B. e. Chacco-Blue/ Quality 9. Sammen leverede de en rigtig stabil præstation, men der faldt en enkelt bom undervejs. 

Senere i klassen blev det 21-årige Caroline Rehoff Pedersens tur, og sammen med Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z kom hun igennem sin første World Cup-klasse nogensinde med et enkelt nedslag og én tidsfejl. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tolv ekvipager kom fejlfrit igennem banen, og det var dermed mellem disse, at vinderen skulle findes i en omspringning. Her var det tyske Gerrit Nieberg med Blues d'Avelines CH e. Baloussini/ Coriall der leverede den bedste præstation og dermed sikrede han sig sejren og flest point. Den tyske rytter er nu placeret på femtepladsen i den samlede stilling, hvor der er sket lidt ændringer efter dagens kvalifikation. 

Danske Andreas Schou er fortsat placeret blandt de 18 ryttere, der får direkte adgang til finalen i Omaha, USA til april. Han er placeret som nr. 16 med 31 point. Der er endnu tre afdelinger tilbage i den vesteuropæiske liga før det er afgjort hvem der ender med at tage de eftertragtede pladser. 

Resultat fra i dag. 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen