Glædestårer hos norsk Grand Prix vinder

22-10-2016 20:57

- Da jeg så listen med Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Marcus Ehning og Rolf-Göran Bengtsson tænkte jeg, jeg ville blive hjemme, ler Grand Prix-vinder Marit Skollerud med glædestårerne glimtende i øjnene

Nyheden fortsætter efter annoncen

Man kunne ikke undgå at blive berørt da norsk Marit H. Skollerud måtte tørre en tåre efter den norske nationalsang. Glæden over sejren var åbenbar, herligt!
Grand Prix of Odense presented by Orifarm havde 44 startende ryttere, og banebygger Bo Bak Andersen havde strammet kravene til finalisterne, som talte nogle af verdens aller bedste springryttere.

Kun fire ryttere formåede at ride hovedspringningen fejlfrit, og desværre var ingen af danskerne med fremme i år. Det blev dog et skandinavisk opgør da norske Marit Skollerup/Nicole og Amalie Hegre/Remedy stod overfor to svenske ryttere Helena Persson/Bonzai H og Rolf-Göran Bengtsson og OL-hesten Unita Ask i anden runde med de 11 bedst placerede fra hovedrunden. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rolf er altid god for en hurtig runde, men det klappede ikke lige for den svenske toprytter, som efter endnu en 0-runde red lidt hovedrystende ud af banen efter at have stoppet tiden på 38,08 sekund. Det matchede hans landsmand Helena Persson og Bonzai H med 36,64 sekunder, men de blev alle, nuværende som tidligere europa- og verdensmestre, slået af norske Marit Skollerud og Nicole. 

Hun var jublende lykkelig - det var hendes første Grand Prix sejr i karrieren, og at få den i hus ved et så stort stævne som Odense Horse Show, med så stærkt et felt af internationale topryttere, ja det var helt uvirkeligt for hende.
- Alt fungerde for os i dag, sagde hun samtidig med hun glædede sig over de store præmier, som fulgte med sejren og æren - en funklende ny Mustang hestetrailer og hvidgulds ørenringe med brillianter fra smykkedesigner Marianne Helgstrands unikke kollektion "Helgstrand Denmark".

Se resultatet HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen