Fynch Hatton er blevet vallak og solgt

22-03-2024 12:15

Mille Albinus Hjermitslev

Den 8-årige, populære Helgstrand-hingst Fynch Hatton er blevet vallak og solgt til den tyske Grand Prix-rytter Yara Reichert, som allerede har flere tidligere Helgstrand-heste stående i stalden

Copyright Ridehesten.com
Fynch Hatton ved Åbent Hus på Helgstrand Dressage i 2023, redet af Leonie Richter. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Avlshingsten Fynch Hatton e. Formel Eins/ Sir Donnerhall I, der hidtil har været ejet af Helgstand Dressage, er blevet gjort til vallak og solgt til den tyske rytter Yara Reichert, ifølge en artikel på Horses.nl.  Yara Reichert, en 55-årig, tysk dressurrytter, har tidligere erhvervet Springbank II VHValverde og  About You II fra Helgstrand Dressage. Hun har både redet Springbank II VH og Valverde ved UVM.

På en historie på Instagram fortæller den tyske rytter om sit køb af Fynch Hatton: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er blevet spurgt mange gange, om Fynch Hatton er hos mig nu. Ja, det er han, og han kom som vallak. Han er kæmpestor, og vi skal lære hinanden at kende. Hvad det fører til i fremtiden, må vi få at se. Det bliver en udfordring, som jeg er meget spændt på, fortæller Reichert.

Herefter deler hun en video af vallakken, der nyder at komme på fold i sit nye hjem, Gut Erlbach

Fynch Hatton blev udnævnt til fløjlshingst ved sadelkåringen i Oldenburg i 2019 og blev ved denne lejlighed købt af Helgstrand for 260.000 euro. Senere vandt hingsten Bundeschampionat i 2020 og fik sølv ved unghestechampionat for 5-års heste i 2021.

Copyright Ridehesten.com
Yara Reichert og Springbank II VH ved Hagen Horses and Dreams i 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner