Fremtidige hingsteemner på auktion

24-11-2023 09:26

Trine Askjær-Jørgensen

Fra den 26.-28. november holder Schockemöhle online auktion og sælger ud af fremragende 2,5-års hingste, som er klar til de nært forestående hingstekåringer

Copyright Ridehesten.com
#1 Total Special PS e. Total Hope/Morricone/Sir Donnerhall. Foto: Mark Gr. Feldhaus
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lige i tide til den kommende hingstekåringssæson får hingsteejere og talentspejdere endnu engang muligheden for at sikre sig en fremragende unghingst fra Paul Schockemöhles dressurhesteavlsprogram.

Online-auktionen, der er planlagt til den 26.-28. november 2023, byder på 15 håndplukkede, fremtidige stjerner, som endnu en gang understreger Schockemöhle-auktionsportalens ry som et globalt karrierespringbræt.

For at sætte skub i tingene er auktionshest nummer et af en helt særlig kvalitet: Total Special PS. Den mørkebrune hingst er søn af den tidligere Nürnberger Burgpokal- og Louisdor Preis-vinder og for nyligt EM i dressur-deltager, Total Hope OLD, der rides af norske Isabel Freese. Total Special PS er barnebarn af bundechampionatvinderen Special Diva, og de kårede hingste Monterey e. Morricone I, Le Spécial e. Lord Europe og Total Diamond PS e. Totilas er brødre til hans mor.

Sort og fra den meget eftertragtede første årgang efter vores hingst Dynamic Dream er Denver PS. Hans mor, Fürstin Naomi PS e. Fürstenball, er halvsøster til kårede, 7-årige Altitude's Sonegro PS, som allerede har vundet adskillige Prix St. Georges-klasser, og VM-dressurdeltageren Soiree's Night PS (begge er efter Soiree d'Amour).

Copyright Ridehesten.com
#4 Denver PS e. Dynamic Dream/Fürstenball/Negro. Foto: Mark Gr. Feldhaus
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dolce Amaro PS nedstammer fra den regerende 7-årige UVM-vinder i dressur, Danciero, som to gange blev belønnet med makskarakteren 10 for sin ridelighed og kapacitet. Den flotte, sorte hingst er en halvbror til den kårede hingst Sezuan's Amour PS e. Sezuan. Halvsøsteren til hans mor, Save Secret PS e. Sezuan, har produceret sportstestvinderen Fänomen de Malleret e. Foundation, som under Helen Langehaneberg satte rekord ved testen. En anden halvbror, Valverdi e. Vivaldi, blev nummer otte i finalen ved verdensmesterskaberne for unge dressurheste. Bianca Kasselmanns Grand Prix-vinder Weltclassiker e. Welt Hit II er også ud af Dodo-linjen.

Schockemöhle online-auktionen med 2,5-årige dressurhingste slutter torsdag den 28. november 2023 med budstart kl. 19 og derefter hvert femte minut.

Lukas Fischer, tlf. +49 173 6186399, og Gabor Györfi, tlf. +49 162 2159504, svarer med glæde på spørgsmål og laver aftaler med interesserede.

Udover de fremhævede hingste er der mange flere stjerner at finde på auktionen. Se mere på auktionssiden.

Copyright Ridehesten.com
#8 Dolce Amaro PS e. Danciero/San Amour/Fürst Romancier. Foto: Mark Gr. Feldhaus
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen