Fremragende dressurhoppeføl til avl og sport (VIDEO)

12-10-2020 20:43

Kollektionen til DWB World Cup Foal Auction består af 17 nøje udvalgte Dansk Varmblods-føl, som kommer under hammeren på lørdag i næste uge. Vi kigger her nærmere på et dressurhoppeføl i særklasse

Copyright Ridehesten.com
Auktionsføl Smilla. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.

Meget attraktive føl med type, afstamning og funktion i top udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction, som afvikles på Vilhelmsborg lørdag den 17. oktober 2020 i tidsrummet kl. 15.30-17.00 i det kendte format med hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man kan byde på nettet eller på telefonen og følge onlinestreaming via ClipMyHorse. Der lukkes op for online bud på onsdag den 14. oktober. På auktionsdagen vil der være fremvisning af følkollektionen kl. 11.30 på Vilhelmsborg.

Vi tager her et nærmere kig på et af de i alt 11 dressurføl på DWB World Cup Foal Auction, og det er hoppeføllet Smilla e. Janeiro Platinum/ Tailormade Temptation/ Sandro Hit, som er et langbenet og elegant føl med gangarter i Top. Dette smukke føl er både vellinjeret, udtryksfuld og bevæger sig med en helt naturlig op-ad-bakke-tendens og fjeder gennem hele kroppen. Hun er alt hvad man ønsker i kommende konkurrencehest eller en prima avlshoppe.

Mor guldmedaljehoppen Stigma, som tre gange har været årets hoppe i Dansk Varmblod; først som føl, dernæst gentog hun succesen som 2-års og igen som 3-års, hvor hun blev udnævnt som Årets Hoppe i Dansk Varmblod. Stigma opnåede 895 point ved egnethedstesten og kvalificerede sig til unghestechampionatet i Herning. MM, Sigma, er også mor til præmiehingsten i Oldenburg, Tomahawk, samt hoppen Synnovia, som var UVM-finalist som 6-års og har konkurreret i S-dressur. Hun er også mor til den kårede hingst Formalin.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen