Fremragende dressurhoppeføl på auktion

16-10-2019 13:20

Ved DWB World Cup Foal Auction, der afholdes fredag aften ved World Cup-stævnet i Herning, finder man en kollektion af 21 nøje udvalgte DV-føl. Iblandt dem er intet mindre end otte meget lovende dressurhoppeføl

Copyright Ridehesten.com
Auktionsføl French Marigold LS. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en lys fremtid, hvor både sport og avl er en mulighed, kommer otte dressurbetonede hoppeføl under hammeren ved DWB World Cup Foal Auction på fredag, og det er alle meget tiltalende individer, der bakkes op af en interessant og stærk præstationsafstamning, der netop gør føllene meget aktuelle – om det er til sport, avl eller begge dele.

Blandt disse føl er Kærvangs Felippa e. Janeiro Platinim/ San Amour I/ Belissimo M, der er regionel følskuevinder med tre 9-taller og i det hele taget et meget attraktivt og særdeles velgående hoppeføl ud af en god tysk hoppestamme. Der er masser af elasticitet i bevægelsen, og så er hun en ægte skønhed, der en dag vil indtage enhver ridebane eller kåringsplads med en stor wow-effekt.

Kærvangs Felippa from Dansk Varmblod on Vimeo.

Af den meget succesfulde Pari-hoppestamme finder man det elegante Pari-Reza Nexen e. Revolution/ Jazz/ Akinos, der forbinder de bedste tyske og hollandske hingstelinjer med en gennemavlet og præstationsstærkhoppe. Hun har sin mors ædelhed og ynde samt smidighed og rummelighed fra Revolution samt mekanik og gnist fra Jazz. Et komplet og spændende hoppeføl.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Pari-Reza Nexen from Dansk Varmblod on Vimeo.

Endvidere finder man hoppeføllet French Marigold LS e. Franklin/ Don Frederico/ Roncalli xx, der kombinerer populært hollandsk dressurblod med den tyske kæmpe Donnerhall og ren fuldblod i tredje led. Ridelighed og præstation ligger i moderen, der slv har været fløjhoppe og gået M-dressur, inden en ulykke stoppede sportskarrieren. Tjek lige dette storrammede og dansende hoppeføl.

French Marigold LS from Dansk Varmblod on Vimeo.

Se  hele kollektionen.

Mens der på fredag vil være præsentation af føllene kl. 12.30, er det kl. 17.00, at auktionen finder sted i Blue Hors Arena, der befinder sig i MCH Messecenter Hernings Hal M.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen