Fredricson: Jeg elsker ridesporten

02-07-2023 14:18

Annika Knudsen Lorentsen

Den svenske toprytter Peder Fredricson, som har et væld af medaljer på sit CV, er efter pensioneringen af hesten All In i gang med at ride nye heste op. Derfor er fremtidsambitionerne ikke klare, men så længe han nyder at ride, vil han fortsætte med netop det

Copyright Ridehesten.com
Peder Fredricson til start i Uggerhalne. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Navnet Peder Fredricson får en klokke til at ringe hos de fleste i ridesporten, og i springsporten er det et af de mest velkendte navne. Den 51-årige svenske rytter har vundet et væld af mesterskabsmedaljer, men efter sidste års succesfulde sæson, blev hans daværende tophest H&M All In pensioneret fra sporten. Det betyder, at Peder lige nu ikke har planlagte mål, når det kommer til internationale mesterskaber. 

– Jeg har haft et par fantastiske år, men min bedste hest er blevet pensioneret, så lige nu forsøger jeg at ride nye heste op. For øjeblikket rider jeg bare, og har ikke fokus på at sætte store mål. 

I det netop udkomne magasin af Ridehesten (juli 2023), kan I læse det fulde portræt af Peder Fredricson, som du finder på side 48. 

 

Gilpa

Se alle abonnementtyper her

Allerede abonnent? – Log ind her

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner