Fredricson holder nullet!

27-08-2017 15:09

Britt Carlsen

Efter den første af to finalerunder ved EM i springning i Göteborg er det fortsat Peder Fredricson og H&M All In, der er i front, men et par bomme raslede faretruende undervejs, og Cian O'Conner er hans nærmeste konkurrent

Copyright Ridehesten.com
Er der endnu en 0 runde tilbage i H&M All In? Det ved vi, når Peder Fredricson rider over målstregen ca. 16.45.

Det blev præcist så spændende, som sen foregående uges springninger har lagt op til. Nogle af verdens aller bedste springryttere er i Göteborg, og dagens bane fik ændret på stillingen blandt de bedste fem. Det er dog fortsat Peder Fredricson og superhesten H&M All In, der er i guldposition før den afgørende runde.

Fredricson har et godt udgangspunkt, men kan All In fortsat trylle en 0-runde frem ved et stort mesterskab? Publikum red og led med parret på vejen rundt, og det jubelbrøl der lød på Ullevi Stadion rungede i ørene, da han galoperede fejlfrit over målstregen.

Inden da havde både Martin Fuchs, Shane Sweetnam og Aberto Zorzi fået nedslag, og den eneste, som lige nu rigtig kan true Fredricson er den irske rytter Cian O'Connor og Good Luck som nu har 2,25 fejl, så Fredricson kan ikke tåle et nedslag, såfremt Cian rider fejlfrit - igen. 

Copyright Ridehesten.com
Han har levet lidt ubemærket på en 9. plads i ranglisten, men i dag er han rykket op på en mulig bronzeplads, Harrie Smolders fra Holland.

Hollands Harrie Smolders er rykket fra en position som nr. 9 op på en mulig bronzemedalje med Don VHP Z e. Diamant de Semilly med 5,52 fejl, men der er seks ryttere, som kan komme i spil til bronzemedaljen (Shane Sweetnam, Phillipp Weishaupt, Alberto Zorzi og Denis Lynch) 

Alt er fortsat helt åbent . Se resultatet HER

Copyright Ridehesten.com
Et tilfreds grin til fotografen i landingen efter sidste spring fra Cian O'Connor, der med Good Luck nu ligger på en andenplads.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner