Frederikke i front hos ungrytterne

27-05-2023 17:23

Trine Askjær-Jørgensen

Så er de indledende klasser i Agria DRF-mesterskab i dressur for henholdsvis ungryttere og U25-pararyttere blevet afviklet hos Vallensbæk Rideklub. Se her, hvilke ekvipager der har lagt sig i front af mesterskaberne

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnedagen hos Vallensbæk Rideklub er netop afsluttet med den indledende Prix St. Georges-klasse i ungrytternes Agria DRF-mesterskab i dressur. Hele 27 ungryttere og deres heste var i dag til start i klassen, og bedst af dem blev Frederikke Gram Jacobsen, der med den fine, brune hoppe Ryvangs Zafina e. Blue Hors Zack/ Come Back II (opdr. Alex Dyrgaard) red sig til hele 75,474% og en solid sejr.

På andenpladsen fulgte Kristian Würtz Green og Bovbjergs Zhivago e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Hanne Damgaard og Leif Bovbjerg Jensen) med 72,237%, og på tredjepladsen kom Johanne Amby Ubbesen og Møgelvang Ferrari e. Sezuan/ Come Back II (opdr. Jan Jensen), som red til 71,711%.

Med så mange startende i klassen var der flere placerede. Du kan se hele klassens resultat her.

Copyright Ridehesten.com
Kristian Würtz Green og Bovbjergs Zhivago. Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen

Det var ikke kun ungrytterne, der var til start i dag, for U25-paradressurrytterne red også deres indledende klasse i Agria DRF-mesterskabet, som gik i Intermediaire B. Vinder af dagens klasse og dermed i front af mesterskabet er Nikoline Bjørkmann Holm Hansen og Poppelgårdens Da Capo e. Triple Tree's Prince Perfect/ Notre Bac (opdr. Elise Green), som red til 70,095%. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen kom Line Faxe og Ørsbjerggårds Zidane e. Zardin Firfod/ Aspirant (opdr. Hanna Karlsen), der red til 67,572%.

Klassens resultat.

Udover mesterskabsklasserne blev der også afviklet almindelige landsstævneklasser, som gik fra MB1 og MA1 til Intermediaire II. Dagens højeste klasse blev vundet af Cathrine Laudrup-Dufour.

Stævnets start- og resultatlister, hvor du også kan se, hvem af ungrytterne der skal ride henholdsvis A- og B-finale i morgen.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev