Fra NM-sejr og videre til EM

11-07-2024 07:05

For blot halvanden uge siden blev Selma Hundborg Dresler nordisk mester i springning for kategori 1-ponyer. Nu er hun snart på vej til EM

Copyright Ridehesten.com
Selma Hundborg Dresler og Clounamon Coco. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

15-årige Selma Hundborg Dresler har i øjeblikket stor succes med den 9-årige ponyhoppe Clounamon Coco. 

For godt halvanden uge siden tog parret nemlig titlen som nordisk mester i springning for kategori 1-ponyer, både individuelt og for hold. 

Om mindre end to uger står et nyt mesterskab på spil for ekvipagen. Selma Hundborg Dresler er nemlig udtaget til at ride europamesterskaberne i springning for ponyer. Mesterskabet finder sted i Opglabbeek i Belgien fra den 23. til den 28. juli.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Selma har dog på rekordtid formået at skabe et godt makkerskab med Clounamon Coco, da de i slutningen af 2023 havde deres første start sammen. De red deres første internationale stævne sammen i Drammen i maj måned i år. 

Indtil da havde Selmas storesøster, Olivia Hundborg Dresler, dannet par med Clounamon Coco frem til slutningen af 2023. Sammen nåede parret at ride mange internationale starter samt starter op til Grand Prix-niveau (125 cm for kategori 1-ponyer). De red ligeledes EM sammen i 2023. 

Det er muligt at følge de unge danske ryttere til EM i både dressur og springning live her. 

/Dansk Ride Forbund

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen