Fra 2020 skal efteranmeldelse ske via DRF Go

10-12-2019 11:04

Hidtil har man som rytter skullet efteranmelde til stævner direkte til stævnearrangøren, men efter årsskiftet er det fortid. Herefter skal alle efteranmeldelser nemlig ske via DRF Go!, og det betyder mindre arbejde for klubberne, mere overskuelighed for rytterne og færre fejl i de tastede stævneresultater.

Copyright Ridehesten.com

Færre fejl i stævneresultater
– Som det har været indtil nu, hvor rytterne selv har efteranmeldt direkte til klubberne, har vi desværre oplevet, at der ofte sker fejl i formidling af informationer omkring både hest og rytter. F.eks. hænder det ofte, at stævnearrangøren ikke får oplyst hestens fulde navn, og resultaterne fra stævnet bliver derfor tastet på en forkert hest, hvis der er flere heste registreret med samme navn i Go!. Det betyder i sidste ende, at vi i DRF ikke kan være sikre på, at vi får matchet de rette resultater med de rette ekvipager, og det medfører naturligvis frustration hos rytterne, hvilket vil vi gerne forsøge at undgå, siger Sport- og Servicechef Anne Silfwander. 

Sådan påvirker det dig som rytter
Ved efteranmeldelse skal du stadig kontakte klubben pr. mail for at høre, om der er plads i den/de klasse(r), du ønsker at starte, og herefter kan du så melde til via DRF Go! På den måde sikrer du dig, at al nødvendig og ikke mindst korrekt information når frem til klubben, og du kan til hver en tid holde styr på, at dine tilmeldinger er korrekte på din Go!-profil. Det giver et helt andet overblik for dig som rytter, end hvad der er tilfældet i dag, og det gør det muligt at fange eventuelle fejl tidligt i forløbet.  

Mindre arbejde for klubberne 
– Det er vores klare opfattelse, at mange klubber i dag bruger uforholdsmæssigt mange frivilligetimer på at taste efteranmeldelser manuelt, og det kan vi undgå ved, at rytterne skal benytte DRF Go! i stedet. Det giver super god mening, fordi rytterne jo allerede bruger Go!, når de melder til, inden fristen udløber, tilføjer Anne Silfwander. 

/DRF

 

Læs også

DRF indfører digital efteranmeldelse

17-01-2020 10:00, af Camilla Tiefensee Schrøder

Tirsdag den 21. januar igangsættes efteranmeldelser via DRF Go!, men uge 4 er en indfasningsperiode, og stævnerne i den uge vil derfor stadig fungere efter den gamle ordning, oplyser Rideforbundet

Ingen straf til OL-rytter efter sag om mishandling

14-10-2020 17:30, af Marie Helene Rigård Rohleder

Det brasilianske rideforbund melder sig nu ude af stand til at undersøge sagen om dyremishandling mod den internationale dressurrytter Leandro Aparecido da Silva, der i en video rider meget voldsomt på en lille pony

Daniel Deusser tilbage i den røde jakke

09-05-2019 13:57, af Kristine Ulsø Olsen

Grundet uoverensstemmelser med det tyske rideforbund, har Daniel Deusser ikke været en del af det tyske landsshold i næsten tre år. Nu er partnerne blevet enige og Deusser får comeback i den røde jakke ved CSIO-stævnet i Rom

Den irske tophest Go Easy de Muze er pensioneret

19-01-2021 11:27, af Annika Knudsen Lorentsen

Den 15-årige vallak Go Easy de Muze har med irske Darragh Kenny i sadlen de seneste år haft stor succes på de internationale springbaner, men nu er vallakken gået på en velfortjent pension

Firedobbelt VM til Danmark i 2022!

16-11-2019 17:10, af Britt Carlsen

Det internationale rideforbund, FEI, har netop besluttet at tildele Danmark afviklingen af fire af ridesportens discipliner til VM i 2022 - springning, voltigering, dressur og paradressur!

Lindelöw suspenderet i 2 måneder

26-11-2015 11:34, af Thomas Bach Jensen

Den unge svenske springrytter Douglas Lindelöw er blevet suspenderet i to måneder af det svenske rideforbund på grund af aggressiv ridning ved et stævne i Sverige. Det appellerer han imod

Tidligere irsk OL-rytter Peter Charles skifter nationalitet

04-01-2008 06:37, af Thomas Bach Jensen
Springrytteren Peter Charles har fået grønt lys fra det internationale rideforbund FEI til fremover at konkurrere for det engelske hold.

FEI udskyder måske dopinglisten endnu et år

07-12-2009 14:47, af Grethe Næsby
Det er muligt, at FEI vælger at udskyde den progressive liste endnu et år på grund af det øgede pres fra dyrlæger og rideforbund verden over

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Thomas Bach Jensen

Thomas Bach Jensen
20 33 86 83
tbj@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Heste dør på stribe af herpesvirus til stævne i Spanien (video)

28-02-2021 14:57, af Marie Helene Rigård Rohleder

De danske springryttere ved stævnet i Valencia, Spanien, gennemlever deres livs værste mareridt. Kirsten Rie Truelsen og hendes familie kæmper for deres ni heste efter, at stævnet er blevet ramt af herpesvirus 1. Stævnearrangørerne har ikke taget truslen alvorligt, og der er først i går, at de gav lov til at adskille de raske heste fra de syge (Opdateret med billeder)

Sophie Schwarck: Virussen slog min hest ihjel (video)

02-03-2021 10:27, af Annika Knudsen Lorentsen

Sophie Schwarck Asmussen mistede i søndags en af sine heste under herpesvirusudbruddet på stævnepladsen i Valencia, og hendes to andre heste er også ramt af virussen, og kæmper for deres liv. Sophie beskriver forløbet som forfærdeligt, uvirkeligt og fuldstændig ude af kontrol, og så fortæller hun, at på trods af, at hendes heste alle er vaccineret mod virussen, så lader det til, at de ingen beskyttelse har haft

Familien Truelsen: Vi beder for vores hestes liv

02-03-2021 15:10, af Marie Helene Rigård Rohleder

Kirsten Rie Truelsen og hendes familie kæmper for at redde deres ni heste, som de tog med til springstævne i Valencia, Spanien. Stævnet er ramt af en ekstrem aggressiv variant af herpesvirus 1 og flere heste er døde 

Rikke Andersen om Valencia-tur: Jeg er så lettet!

03-03-2021 12:04, af Annika Knudsen Lorentsen

Rikke Andersen var blandt de danske ryttere til start i Valencia, men sammen med sit team nåede hun at forlade stævnepladsen med sine heste i god behold. Hun fortæller, at hun er lettet, men samtidig chokeret over, at hun potentielt kunne have stået i samme situation, som hendes mange rytterkollegaer, der lige nu kæmper for, at så mange heste som muligt overlever virusudbruddet

Det går fremad i Valencia - også for de danske heste

04-03-2021 17:21, af Kristine Ulsø Olsen

Det begynder så småt at gå fremad for de heste som er fanget i herpesvirusudbruddet på stævnepladsen i Valencia, og det gælder også for familien Truelsen, som nu kun har en hest tilbage der har brug for ekstra pleje

Fire heste rejste fra Valencia til Doha

04-03-2021 09:54, af Kristine Ulsø Olsen

I den kommende weekend er der sæsonpræmiere på Longines Global Champions Tour i Doha, hvor verdens bedste ryttere samles. Fire heste kom fra herpesvirusudbruddet på stævnepladsen i Valencia og til stævnet i Doha, hvor én af dem er testet positiv for den farlige virus

Udendørs stævner er tilladt igen

27-02-2021 09:22, af Marie Helene Rigård Rohleder

Hvis du overholder forsamlingsforbuddet på 25 personer, så er det igen muligt at afholde udendørs stævner og afvikle undervisning udendørs. Læs de nye retningslinjer her 

To positive dopingprøver ved kåringen i Westfalen

04-03-2021 13:14, af Kristine Ulsø Olsen

Forleden kom det frem at reservefløjhingsten Darling’s Dream var blevet testet positiv i dopingprøven ved hingstekåringen i Westfalen, og det viser sig nu at det også er tilfældet for hingsten Ferrari Superfast

FEI aflyser europæiske stævner i marts på grund af virusudbrud

02-03-2021 07:12, af Annika Knudsen Lorentsen

Det internationale forbund har valgt at aflyse stævner i 10 europæiske lande i marts måned, og kun enkelte stævner, som allerede er i gang, får lov at køre videre, hvis ingen nye ryttere kommer til

Maria Schou: Jeg vil gerne arbejde med heste (video)

03-03-2021 13:32, af Annika Knudsen Lorentsen

Maria Barnewitz Schou er 18 år, og rider i år sit første år som ungrytter. I sommers færdiggjorde hun gymnasiet, og hun håber på, at hun i fremtiden kan leve af sin sport, og sine evner som springrytter