DRF indfører digital efteranmeldelse

17-01-2020 10:00, af Camilla Tiefensee Schrøder

Tirsdag den 21. januar igangsættes efteranmeldelser via DRF Go!, men uge 4 er en indfasningsperiode, og stævnerne i den uge vil derfor stadig fungere efter den gamle ordning, oplyser Rideforbundet

Copyright Ridehesten.com

Som varslet ved udgangen af 2019, skal alle efteranmeldelser fremadrettet foregå via DRF Go!, og på tirsdag tages den nye løsning i brug. Det skriver Dansk Ride Forbund.

Indfasningen af den nye ordning betyder dog, at stævner i uge 4 ikke berøres. Ønsker du at efteranmelde til stævner, der afvikles i løbet af uge 4, skal du undtagelsesvis fortsat efteranmelde direkte til stævnearrangøren. Uge 4 vil nemlig fungere som en slags indfasningsperiode, hvor efteranmeldelsesfunktionen gradvist vil blive tilføjet til de allerede oprettede og godkendte stævner.

Hvorfor efteranmeldelse via Go!?
Det er efterhånden flere år siden, at ridesporten i Danmark overgik til stævnetilmelding via DRF Go!, men først nu følger efteranmeldelserne altså med, og ifølge sport- og servicechef i DRF, Anne Silfwander, er der flere gode grunde til, at det giver god mening også at skulle efteranmelde via DRF Go!:
– Først og fremmest frigiver det tid hos vores dygtige officials til at fungere på stævnepladsen, i stedet for at de skal bruge tid på administrative opgaver såsom at tjekke for gyldig rytterlicens og konkurrenceregistrering. Dernæst undgår vi, at der sker fejl i resultatregistreringen som følge af mangelfulde informationer omkring ekvipagerne. Og sidst men ikke mindst giver det mindre arbejde til stævnearrangørerne, da alle efteranmeldelserne ikke længere skal tastes manuelt, udtaler Anne Silfwander.

For ryttere
For dig som rytter ligger ændringen selvsagt i, at du nu skal efteranmelde via DRF Go! i stedet for direkte på mail til stævnearrangøren. Du skal fortsat kontakte klubben for at sikre dig, at der er plads i den/de klasse(r), du ønsker at starte, men herefter skal du altså melde til via Go!. Det er vigtigt for dig som rytter at huske, at du ikke er garanteret en start alene ved at efteranmelde via DRF Go!, men at det kræver en forudgående aftale med stævnearrangøren. Ved at efteranmelde via DRF Go!, sikrer du dig, at al nødvendig og ikke mindst korrekt information når frem til klubben, og du kan til hver en tid holde styr på, at dine tilmeldinger er korrekte på din Go!-profil.  Det giver et helt andet overblik for dig som rytter, end hvad der er tilfældet i dag, og det gør det muligt at fange eventuelle fejl tidligt i forløbet. 

Sådan vil det fungere 
Når propositionerne til et stævne bliver godkendt, vil alle klasser til stævnet blive oprettet dobbelt i systemet bag DRF Go!. I praksis vil stævnerne på DRF Go! se ud, som de gør nu for brugeren. Eneste forskel er, at der vil ligge en kopi af stævnet nedenunder, som udgør efteranmeldelsesklasserne. Efter sidste anmeldelsesfrist lukkes de oprindelige klasser, og efteranmeldelsesklasserne åbnes og flytter op, så de nu ligger øverst på stævnet. I den forbindelse bliver man gjort opmærksom på, at man altid skal kontakte stævnearrangøren for at sikre sig, at der er plads i den pågældende klasse, inden man efteranmelder via Go!.

Læs mere på DRF's hjemmeside.

Læs også

Fra 2020 skal efteranmeldelse ske via DRF Go

10-12-2019 11:04, af Kristine Ulsø Olsen

Hidtil har man som rytter skullet efteranmelde til stævner direkte til stævnearrangøren, men efter årsskiftet er det fortid. Herefter skal alle efteranmeldelser nemlig ske via DRF Go!, og det betyder mindre arbejde for klubberne, mere overskuelighed for rytterne og færre fejl i de tastede stævneresultater.

Betaling af rytterlicens

21-12-2013 10:27, af Nina Marie Villadsen

Har du modtaget et girokort for din rytterlicens for 2014? Så kan du betale den direkte over DRF GO! 

DRF Go! forventes lanceret den 2. april

29-03-2013 09:56, af Nina Marie Villadsen

På tirsdag den 2. april forventes Dansk Ride Forbunds nye stævneportal DRF Go! at gå i luften 

DRF Go! DRF Portalens afløser

30-11-2012 17:19, af Signe Wiese
DRF Go! bliver den nye IT-platform for dansk ridesport. DRF Go!, der pt. er under udvikling, kommer til at afløse DRF Portalen og forventes at blive lanceret i 2. kvartal 2013

Rytterlicens via DRF Go!

09-05-2014 09:03, af Nina Marie Villadsen

Stævnesæsonen er godt i gang, og så skal der jo være styr på rytterlicensen. Har du glemt at betale din rytterlicens, eller har du ikke modtaget girokort, så kan det klares på DRF Go!

Husk at bestille international rytterlicens

29-01-2014 11:19, af Thomas Bach Jensen

Alle, der starter internationale stævner i springning og dressur, skal have en international rytterlicens, skriver Dansk Ride Forbund 

Tid til at forny din rytterlicens

21-11-2016 12:37, af Thomas Bach Jensen

Fra starten af december kan du forny din rytterlicens for 2017 (for ryttere, som har betalt licens i 2016), hvorefter du kan tilmelde dig stævner i 2017 på DRF Go!

Tid til at forny din rytterlicens

01-12-2017 07:40, af Cecilia Lindahl

For de ryttere, der har haft en betalt rytterlicens i 2017, er det nu muligt at forny den for 2018 på DRF Go!, så du kan tilmelde dig stævner i 2018

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Thomas Bach Jensen

Webredaktør og nyhedsvagt

Thomas Bach Jensen
20 33 86 83
tbj@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Det kan ske for selv den bedste

21-02-2020 17:18, af Camilla Tiefensee Schrøder

Det var bare ikke Cathrine Dufour og Cassidys dag i dag. Først snublede Cassidy midt i sin ellers smukke travøgning og fik alle World Cup-tilskuerne til at gispe. Så var de lige ved at ride sejren hjem alligevel – men så gik det igen galt...

Farvel til Romanov

20-02-2020 10:05, af Britt Carlsen

Hvornår er det tid til at sige farvel til en elsket hest? Aldrig, vil de fleste sige, men på et tidspunkt kommer det så vidt, at det er et ansvar, vi må påtage os som hesteejere. I dag blev der sagt farvel til en af de betydende avlshingste og sportsheste, Glock's (Blue Hors) Romanov

Rytter råber op: Stop med at dytte af os!

17-02-2020 17:14, af Camilla Tiefensee Schrøder

Efter en ridetur, hvor en bilist trykkede hornet i bund og gassede op lige ved siden af hestene, satte Mette Kofoed sig ned og skrev et opslag på facebook. Hendes budskab er nu gået viralt

Dufour og Cassidy klar til World Cup

21-02-2020 11:37, af Camilla Tiefensee Schrøder

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy får lov at slutte som kronen på værket i World Cup Grand Prixen ved Göteborg Horseshow i eftermiddag. Se livestreaming her

Dufour og Cassidy kom stærkt igen og vandt kür

22-02-2020 19:00, af Camilla Tiefensee Schrøder

Efter et par uheldige overraskelser i gårsdagens Grand Prix lykkedes det Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy at holde tungen lige i munden hele vejen gennem deres flotte kür i dag og vinde World Cup-kvalifikationen med 87.860 %

Det er virkelig vigtigt at have sit team i ryggen

23-02-2020 14:25, af Camilla Tiefensee Schrøder

Både Cathrine Dufour og Cassidy fik sig en forskrækkelse, da Cassidy snublede voldsomt midt i World Cup Grand Prixen. Hvordan kommer man egentlig igen og vinder næste dag efter sådan en oplevelse? Det har Ridehesten spurgt Cathrine om

Verdens måske ældste hest er død

17-02-2020 15:04, af Camilla Tiefensee Schrøder

Den australske quarter-pinto Calypso var fyldt 50 år, men alligevel kom dødsfaldet som en overraskelse for ejeren, da hesten var frisk og glad helt til det sidste

FEI: Flere OL-ranking resultater underkendt

18-02-2020 08:49, af Annika Knudsen Lorentsen

FEI har besluttet af fjerne flere af de resultater som blev opnået ved stævner i Villeneuve-Loubet fra både den olympiske rangliste og fra verdensranglisten, og det betyder ændringer i OL-pladserne - ligeledes er der sket ændringer i holdpladserne til OL som følge af positiv dopingtest

Anna Kasprzak og Fuhur klar til Herning

20-02-2020 16:02, af Britt Carlsen

OL-rytter Anna Kasprzak har haft nogle nervepirrende dage siden i søndags, hvor hendes nye tophest Fuhur hang fast i tremmerne i boksen ved det internationale stævne i Norge efter en international debut-sejr dagen forinden

Endnu en dag med spændende top-dressur

22-02-2020 13:10, af Camilla Tiefensee Schrøder

I dag skal Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy ride kür ved World Cup-stævnet i Göteborg, og senere i aften er der femstjernet dressur på programmet i Wellington, hvor Agnete Kirk Thinggaard er til start med Blue Hors Zatchmo