Først danmarksmester og nu schweiziskmester

30-09-2016 13:03

DV-hesten Atnon og danske Victoria Vallentin, sikrede sig i 2015 det danske juniormesterskab og en individuel bronzemedalje ved EM. Efterfølgende blev Atnon solgt til en schweizisk juniorrytter, som i weekenden blev schweiziskmester med hesten

Copyright Ridehesten.com
I 2015 blev Victoria danmarksmester på Atnon for juniorer

I maj 2015 overtog Victoria E. Vallentin tøjlerne på den nu 12-årige DV-vallak Atnon e. De Noir/Akinos (Opdr. Niels Nielsen) fra Frederikke Holm Toft og herefter gik det stærkt. Kun lidt over en måned efter, havde parret debut til et internationalt stævne i Achleiten, Østrig, hvor det blev til to sejre med over 71%.

Ekvipagen blev udtaget til EM for juniorer og i slutningen af juni måned, formåede de at ride en individuel bronzemedalje hjem i franske Videauban med 78,366%. De sluttede deres tid af med også at vinde det danske mesterskab for junior med 76,27% og intet mindre end 11% ned til sølvmedaljen. 

Familien Holm Toft solgte herefter Atnon til den schweiziske juniorrytter Léonie Guerra i oktober 2015. De deltog i år ved europamesterskabet i Spanien, men årets helt store højdepunkt for ekvipagen, blev da de i weekenden overlegent vandt det schweiziske mesterskab for junior. Med blandt andet 75,157% i kür blev det til en overbevisende sejr med et gennemsnit på 73,357%, knapt to procent foran sølvmedaljen.

Se resultaterne fra de scheiziskemesterskaber HER og læs om den dansk avlet Smeyer Molberg som vandt seniormesterskabet i Schweiz.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen