Fornem start for Jorst og de sorte heste

14-03-2019 14:53

Efter at have kendt både Zhaplin Langholt og Deep Impact i et par måneder, har Charlotte Jorst haft stævnedebut på begge heste med sejre til følge

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Jorst og Deep Impact. Foto: Privat

Eks-dansker Charlotte Jorst købet tilbage i oktober 2018 både Zhaplin Langholt, Grand Galaxy Win og Atterupgaards Botticelli mens hun knapt en måned senere også erhvervede sig Grand Prix-hesten Deep Impact, som sidste sommer deltog ved VM med Severo Jurado López.

Både Zhaplin Langholt e. Zonik/Stedinger (opdr.Bente Graasbøll og Ole Magnus Jensen) og Deep Impact tog turen over atlanten relativt hurtigt og Jorst har derfor kendt hestene nogle måneder og havde i sidste uge fornem debut til stævner på begge heste. 

Først havde Charlotte Jorst og Deep (red. Deep Impact) debut i både Grand Prix og Grand Prix Special, hvor de vandt begge klasser, mens hun efterfølgende vandt en 6-års klasse på Zhaplin med over 80%. Så sent som i går havde Jorst og Deep deres første start ved et CDI stævne og her blev ekvipagen nummer to i Grand Prix med 71,30%.
?Se resultatet HER

Charlotte Jorst fortæller til Ridehesten.com at planen er at tage Deep Impact med til europa og ride nogle stævner i løbet af året, i håb om at få en plads på det amerikanske hold ved OL i Toyko i 2020. Sideløbende er planen at Zhaplin skal gå 6-års klasser, med målet om kvalifikation til UVM i Ermelo og senere hen det amerikanske mesterskab i Chicago. 

Se herunder en bid af Charlotte og Deep Impacts start i Grand Prix i går.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen