Forberedelserne til EM er i fuld gang

03-08-2017 10:10

EM i Göteborg nærmere sig med hastige skridt, og forberedelserne er lige nu i fuld gang. Blandt andet på Ullevi Stadion, hvor ridebanerne er ved at tage form

Copyright Ridehesten.com
Göteborg centrum forvandles
Nyheden fortsætter efter annoncen

I skrivende stund er der blot 17 dage Longines FEI European Championships 2017 skyder fra start.

Göteborg er vært for det firedobbelte EM den 21.-27. august. I en hel uge forvandles den indre by til et centrum for hesteentusiater, byen bliver nemlig invaderet af over 600 heste fra den absolutte verdenselite.

Forberedelserne er i gang
Ullevi Stadion har netop gennemført sommerens sidste koncert, og nu er forberedelserne til EM i fuld gang. Den store græsplane fjernes og ridebanerne er i gang med at blive anlagt. I alt vil godt 40.000m2 ridebaner blive bygget på de forskellige areaner.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er første gang nogensinde, at heste vil indtage Ullevi stadion, der med sine 43.000 siddepladser er Nordens næststørste stadion. Alle springklasser i mesterskaber og U25-klasserne vil blive afhold på Ullevi Stadion, ligesom dressuren, der omfatter Grand Prix, Grand Prix Special, Grand Priz Kür og U25-klasserne også vil blive afholdt der. Ullevi vil have op mod 27.000 tilskuere om dagen.

Ullevi stadion bliver lavet til en stor træningsbane med dimensionerne 90x100 meter, og en opvarmningsbane på 30x70 meter. Træningsbanen og opvarmningsbanen opdeles af et VIP telt. 
Udenfor Ullevi stadion i Valhalla IP bliver der plads til 300 bokse. De resterende 300 bokse vil blive placeret i Scandinavium Arena og Heden. På den måde bliver der plads til 600 heste som gæster Göteborg i ugen under EM.

På Heden er der fri entre til paradressur og kørsel, der også omfatter den seværdige Marathon Kørsel. Godt 3200 tons fiber sand vil her blive leveret til banerne. På Heden vil der også være en stor rideudstyrsmesse med omkring 120 udstillere, og her er man lige nu i gang med at anlægge gangarealerne med 1000 tons stenmel. 

/www.ridsport.se

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen