Flot sejr til Lars og Bøgegården Gladiola (video)

08-03-2020 13:36

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Dansk Varmblods Hingstekåring har Lars Nørgaard Pedersen netop vundet den 3* 145 cm klasse med avlshingsten Bøgegården Gladiola, mens svenske Erika Lickhammer - Van Helmond red en fødselsdagssejr hjem i 140 cm klassen tidligere på dagen

Copyright Ridehesten.com
Der var en ATV til Lars for sejren i Fendt Trophy Medium Tour 145 cm. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard

Det blev en super flot sejr til Lars Nørgaard Pedersen på avlshingsten Bøgegården Gladiola e. Bøgegården's Graf's Stakkato/Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt), efter de red hurtigst af 12 ryttere i Fendt 145 cm klassens omspringning. 

Lars var godt tilfreds med dagens præstation og med Gladiolas præstation helt generelt, og samtidig meget glad for at få lov at ride den dygtige hest. Den bare 8-årige hingst har med Lars i sadlen leveret mange flotte resultater, og det gjorde den så igen i dag. Vi var lige forbi Lars på opvarmningen, efter han havde sikret sig sejren, hør interviewet med ham og friske Gladiola i nyheden nederst.

Copyright Ridehesten.com
Lars Nørgaard Pedersen og Bøgegården Gladiola sejrede i 145 cm. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard

På andenpladsen blev det Patrick Stühlmeyer, som har haft et meget succesfuldt stævne her i Herning. Patrick red på Chaccieny e. Chacco-Blue/Caretano Z. På tredjepladsen blev det Michael Greeve med Guan GJB e. Namelus R/Sydney (opdr. G.J. Bouwkamp. 

Copyright Ridehesten.com
Erika vandt 140 cm klassen, og så på sin fødselsdag. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard

Fødselsdagssejr til Erika
Svenske Erika Lickhammer - Van Helmond red sejren hjem i den 3* 140 cm klasse tidligere på dagen. Det gjorde hun med All I Got Is U e. Algot 1182/Robin Z. I samme klasse blev hun også nr. 4 med hesten Commissaire S, så det har været en god fødselsdag for den svenske rytter i Herning. 

– Det er en fødselsdag, jeg vil huske, sagde en begejstret Erika efter præmieoverrækkelsen.

Bedste dansker i denne klasse blev Dina Bach Sigmundsen med Favorit Girl e. Favorit Ask/Cajus (opdr. Stald Gotruss v/Jette G. Bach), parret blev nr. 3. 

Se resultatlister fra stævnet her. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing