Flere nationer kvalificeret til OL

26-09-2023 17:16

Charlotte Kusk Berwald

Det internationale rideforbund FEI har opdateret listen over de nationer, der har kvalificeret hold til OL i Paris næste år

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som værtsnation er Frankrig automatisk kvalificeret og de franske ryttere kan derfor blot begynde at forberede sig til legene, der løber af stablen næste år. Det er ikke alle pladser, der er fyldt ud endnu og der venter derfor en spændende periode hvor de sidste nationer vil slås om de eftertragtede billetter.

I springning er der fire pladser tilbage. De allerede kvalificerede nationer er: Frankrig, Australien, Østrig, Belgien, Tyskland, Storbritanien, Irland, Israel, Japan, Saudiarabien, Polen, Sverige, Schweiz, Spanien, Holland og De Forenede Arabiske Emirater.

I dressur er der tre pladser tilbage. De allerede kvalificerede nationer er: Frankrig, Australien, Østrig, Belgien, Danmark, Tyskland, Storbritanien, Polen, Sverige, Spanien, Holland og USA.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I military er der tre pladser tilbage. De allerede kvalificerede nationer er: Frankrig, Australien, Belgien, Kina, Tyskland, Storbritanien, Irland, New Zealand, Polen, Sverige, Schweiz, Holland og USA.

I paradressur er der seks pladser tilbage. De allerde kvalificerede nationer er: Frankrig, Belgien, Danmark, Tyskland, Storbritanien, Italien, Sverige, Holland og USA.

De nationer, der nu har kvalificeret hold i alle fire discipliner er: Frankrig, Belgien, Tyskland, Storbritanien, Sverige og Holland.

Kilde: FEI

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen