Flere hingsteshows er aflyst

17-03-2020 11:20

Også Helgstrand Dressage ser sig nødsaget til at aflyse deres hingsteshow, lige som HP Horses har valgt at aflyse deres af hensyn til Corona-situationen

Copyright Ridehesten.com
Åbent Hus hos HP Horses. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Allerede den 11. marts meddelte HP Horses på Facebook, at de vælger at aflyse deres åbent hus-arrangement den 11. april for at begrænse smittefaren bedst muligt. Den 13. marts kunne vi meddele på Ridehesten.com, at Blue Hors' åbent hus med hingstefremvisning bliver til et online-arrangement med gratis live-transmission på Clipmyhorse.

I aftes meddelte Helgstrand Dressage igennem nedenstående video på Facebook, at deres åbent hus med hingstefremvisning den 4. april i første omgang er aflyst, og at et lignende arrangement påtænkes afviklet i maj måned, hvis omstændighederne tillader det. Har man købt billet til årets afterparty den 4. april, får man pengene returneret. 

Copyright Ridehesten.com
Åbent Hus hos Helstrand Dressage. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos Helgstrand Dressage laver man nu dagligt en videopræsentation af "Dagens hingst" for at komme alle hingste igennem og ligeledes at få hingstene præsenteret bag kulissen og i træning med en snak om hingstenes svagheder og styrker, samt hvordan hingstene avler, og hvilke hopper de passer til. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen