Flere danske placeringer i Grand Prix-springning

13-12-2021 13:00

Trine Askjær-Jørgensen

I weekenden er det blevet til flere placeringer i Grand Prix til de danske springryttere, Zascha Nygaard Andreasen, Rikke Belinda Barker og Clara Hallundbæk, der har været til internationale stævner i Holland og Belgien

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker og Zarco di Arezzo Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved weekendens internationale stævner er flere danske springryttere blevet placeret i Grand Prix-klasser i 145 cm.

I Lier i Belgien red Rikke Belinda Barker sig på ryggen af Zarco di Arezzo Z e. Zandor Z/ Coriano Z til en flot fjerdeplads i den 2-stjernede Grand Prix-klasse, som talte point til Longines Ranking. Det gjorde hun med en fejlfri hovedrunde i tiden 72,48 sek. og en fejlfri omspringning i tiden 39,99 sek.

I samme klasse kom Clara Hallundbæk ind på niendepladsen med HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini, idet parret red en lynhurtig hovedrunde i tiden 70,74 sek. og en omspringning, der var hurtig nok til at indtage andenpladsen, men desværre havde en enkelt nedrivning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

I Kronenberg i Holland red Zascha Nygaard Andreasen sig med en fejlfri hovedrunde i tiden 75,59 sek. og derefter en fejlfri omspringning i tiden 48,40 sek. lørdag til en ottendeplads på ryggen af Campino 499 e. Cador 5/ Zacharias. Det gjorde hun blandt andet foran den svenske top-rytter Rolf-Göran Bengtsson, som kom ind på 12. pladsen.

Klassens resultat.

Klassen, Zascha red, var sponsoreret af Ashford Farm, som ligger i Belgien lige på den anden side af grænsen fra Holland, og her arbejder en anden dansk springrytter, nemlig Cecilie Tofte.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen