Flere danske placeringer i Grand Prix-springning

13-12-2021 13:00

Trine Askjær-Jørgensen

I weekenden er det blevet til flere placeringer i Grand Prix til de danske springryttere, Zascha Nygaard Andreasen, Rikke Belinda Barker og Clara Hallundbæk, der har været til internationale stævner i Holland og Belgien

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker og Zarco di Arezzo Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved weekendens internationale stævner er flere danske springryttere blevet placeret i Grand Prix-klasser i 145 cm.

I Lier i Belgien red Rikke Belinda Barker sig på ryggen af Zarco di Arezzo Z e. Zandor Z/ Coriano Z til en flot fjerdeplads i den 2-stjernede Grand Prix-klasse, som talte point til Longines Ranking. Det gjorde hun med en fejlfri hovedrunde i tiden 72,48 sek. og en fejlfri omspringning i tiden 39,99 sek.

I samme klasse kom Clara Hallundbæk ind på niendepladsen med HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini, idet parret red en lynhurtig hovedrunde i tiden 70,74 sek. og en omspringning, der var hurtig nok til at indtage andenpladsen, men desværre havde en enkelt nedrivning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

I Kronenberg i Holland red Zascha Nygaard Andreasen sig med en fejlfri hovedrunde i tiden 75,59 sek. og derefter en fejlfri omspringning i tiden 48,40 sek. lørdag til en ottendeplads på ryggen af Campino 499 e. Cador 5/ Zacharias. Det gjorde hun blandt andet foran den svenske top-rytter Rolf-Göran Bengtsson, som kom ind på 12. pladsen.

Klassens resultat.

Klassen, Zascha red, var sponsoreret af Ashford Farm, som ligger i Belgien lige på den anden side af grænsen fra Holland, og her arbejder en anden dansk springrytter, nemlig Cecilie Tofte.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner