Flere danske placeringer i Belgien

16-01-2022 07:12

Christine Krogh Frausing
Skribent

Igen i går har de danske ryttere vist sig fra deres gode side i Sentower Park, og det blev endnu en gang til et par topplaceringer, blandt andet i unghesteklassen, hvor Kamilla Grauff Albrektsen red sig til en 2. plads

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Grauff Albrektsen og Jo's Roberto. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange danske springryttere er i denne uge draget til Opglabbeek i Belgien for at hente erfaring i Sentower Park-stævnets CSI1*-, CSI2*- og CSIYH1*-klasser. Kamilla Grauff Albrektsen vandt Youngster Tour i Onsdags, imens Gitte Dahl vandt en 115 cm klasse i torsdags. 

I går var endnu en gang en god dag for de danske ryttere, da Kamilla Grauff Albrektsen red sig til en 2. plads i Youngster Tour med den 6-årige Jo's Roberto e. Rockland/ Earl (opdr. Mia Og Claus Kovdal Jørgensen). I samme klasse blev Robin Grauff Albrektsen placeret som nummer 11 på den 5-årige Maskedals One Man Show e. Comme IL Faut Plus/ Favorit Ask (opdr. Lene Larsen). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derudover blev Sonny Sandfeld Moisen placeret på en 5. plads i en 130 cm klasse på hesten Calgrafi Dwb e. Boegegaardens Grafs Stakkato/ Cajus (opdr. Peder Frederiksen), imens Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen red sig til en flot 2. plads i en 120 cm klasse med hesten Catniss.

Resultater for stævnet kan ses her

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing