Flarup placeret i 4-stjernet military

29-10-2023 18:37

Annika Knudsen Lorentsen

Flere danske militaryryttere har været til start i hollandske Kronenberg denne weekend, og Peter T. Flarup sikrede sig en placering i den 4-stjernede konkurrence

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 10-årige vallak Impressed e. Zambesi TN/ Lauriston har efterhånden leveret mange flotte resultater i international military under Peter T. Flarup, og i denne weekend sikrede han sig endnu et. 

Sammen leverede den danske ekvipage en flot resultat i CCI4*-S, hvor de efter de tre discipliner sluttede på en samlet sjetteplads. I dressuren endte ekvipagen med samlet 36,3 strafpoint, mens de på springbanen tillagde 0,8 fejl. I terrænet kom ekvipagen igennem med 14,8 fejl og det tillagt de i forvejen 37,1 fejl gav 51,9 strafpoint. Klassen blev vundet med 35,2 strafpoint af Korntawatt Samran fra Thailand. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved samme stævne blev Luna Richter placeret på en flot femteplads i CCI3*-S. Det gjorde hun i sadlen på Frankie e, Federico xx/ Ak's Rush (opdr. Stald Mejse) med 36 strafpoint. 

I CCI1*-Intro sikrede Zenta Vinther sig en placering med Højbo's Zoe e. Blue Hors Zack/ De Noir (opdr. Betina Berwald og Per Christensen). De sluttede 40,9 strafpoint og tog 14. pladsen i klassen hvor der var var over 80 ekvipager til start. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen