Fire sejre til Isabell Werth i Hagen

23-04-2022 19:10

Horses and Dreams Hagen: Isabell Werths kendetegn gennem årene har været at hun gang på gang har uddannet den ene Grand Prix-hest efter den anden. Det betyder også, at trods pensioneringen af super-hopperne Bella Rose og Weihegold, har Werth stadig Grand Prix-heste på topplan og det har resulteret i fire sejre her i Hagen  

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Superb vandt begge CDI3*-klasser. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det er muligt at verdens mest vindende rytter, Isabell Werth, har passeret de 52 somre og ligeledes annonceret at hun selv forventer en form for pension efter OL i 2024, men det er ikke ensbetydende med at hun ikke har nye topheste på vej.

Mens det får for uger siden til World Cup-finalen, blev et endelig farvel til Weihegold e. Blue Hors Don Schufro/Sandro Hit, er planen at ved det kommende CHIO-stævne i Aachen sidst i juni, bliver den sidste tur op ad midten for Bella Rose e. Belissimo M/Cacir AA. De to hopper har de senere år triumferet med Werth, så det har været spændende hvem der skulle overtage den tjans.

Det har vi fået et godt bud på her i Hagen, hvor Werth har vundet fire ud af fire Grand Prix-klasser. Hoppen Superb 2 e. Surprice 26/Donautanz havde i denne uge international debut og hvilken en af slagsen. De vandt nemlig både Grand Prix og Grand Prix Special i den 3-stjernede tur torsdag og fredag med over 75% begge dage. På den noget mere rutinerede DSP Quantaz e. Quaterback/Hohenstein 4, blev det til i går en sejr i den 4-stjernede Grand Prix med lige knapt 78% og her til aften kunne ekvipagen igen lade sig hylde, da de vandt Grand Prix Special med 78,91%

Udover det var Werth i dag også til start i kvalifikationen til Nürnberger Burg Pokal på 8-årige Joshua 47 e. Sezuan/Voice, som hun tilbage i 2020 erhvervede sig hos Helgstrand Dressage. Der er ingen tvivl om at vallakken har et enormt talent og i dagens St. Georg-Special, blev de nummer tre med 73,00%.

Resultatet af Grand Prix Special-klassen.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og den tidligere danskejede hest Joshua 47. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner