Fire feminine frøkner på auktion

01-07-2024 06:41

Trine Askjær-Jørgensen

Avl

Fire feminine hoppeføl ud af en kollektion på 17 føl kommer under hammeren ved Dansk Varmblods Summer Foal Auction den 6. juli

Copyright Ridehesten.com
Saybia Pilekær. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Dansk Varmblod afvikler Summer Foal Auction lørdag den 6. juli fra kl. 19.00 på Korshøjgaard i Randbøl. Det sker sideløbende med Blue Hors Dressurfestival.

Kollektionen rummer 17 føl – fire hoppeføl og 13 hingsteføl – der alle er af særdeles interessant dressurblod. De fire super-hoppeføl er trukket på præstationsstærke hoppestammer, hvilket gør dem interessante både i fremtidig sport og i avlen.

De fire hoppeføl er efter tophingstene Vitalis, Blue Hors St. Schufro og Kjento.

På www.varmblodauktion.dk kan man se hele den flotte kollektion, læse beskrivelser, se fotos og video samt føllets 4-ledede afstamning.

46 Saybia Pilekær – hoppeføl e. Vitalis/ Apache

Storrammet hoppeføl med kraftfulde bevægelser og effektive ind-under-gribende bagben. Hoppestammen har givet flere top auktionsføl og flere afkom er solgt til Grand Prix ryttere.

Copyright Ridehesten.com
She's Mine. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

48 She's Mine – hoppeføl e.  Blue Hors St. Schufro/ Vincent Maranello

Et vellinjeret hoppeføl af særdeles god type. Tre elastiske gangarter med god ind-under-griben og aktion samt fremragende op-ad-bakke tendens.

Copyright Ridehesten.com
Tophøjs Kiki. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

53 Tophøjs Kiki – hoppeføl e. Kjento/ Blue Hors Don Romantic

Fantastisk hoppeføl med helt super gangformåen, balanceret og med den helt rigtige op-ad-bakke-tendens.
 Mor Tophøjs La Dina er ud af Stutteri Tophøjs hoppestamme, der har produceret flere Grand Prix heste, UVM-deltagere, medaljehopper, hingste m.v.
 Tophøjs La Dina var selv deltager i finalen i Unghestechampionatet i Herning 2015.

Copyright Ridehesten.com
Midt-West St. Lucia. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

55 Midt-West St. Lucia – hoppeføl e. Blue Hors St. Schufro/ Revolution

Langbenet og elegant med gangarter i TOP! Dette føl er både vellinjeret, udtryksfuld og bevæger sig med en helt naturlig op-ad-bakke-tendens og fjeder gennem hele kroppen.
 I stammen ligger der flere elite- og medalje hopper, hvoraf kan nævnes moderen, der er helsøster til præmiehingsten Midt-West Evolution, Midt-West Magi, der er mor til avlshingsten Midt-West Dacapo og endelig Midt-West Moonlight, der er mor til avls- og guldmedaljehingsten Midt-West Ibi-Light.

/Varmblod.dk

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen