Endnu en sejr til Sophia i Amsterdam

27-01-2024 11:51

World Cup-stævnet i Amsterdam, Holland, er i fuld gang, og i denne weekend er fem danske ryttere til start til stævnet. Her til formiddag red de første danske ryttere på banen i U25 Grand Prix Kür, og begge ryttere formåede at præstere på topniveau

Copyright Ridehesten.com
Sophia Ludvigsen har sejret begge dage i U25 Lövsta Future Challenge. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De to danske U25-ryttere, Sophia Ludvigsen og Thea Bech, red igen i dag på banen i Amsterdam i U25-konkurrencen Lövsta Future Challenge. Her blev det atter til topplaceringer for de to ryttere. 

I går red Sophia Ludvigsen sig sammen med Blue Hors Quintana e. Quantensprung/ Desperados sejr til en sejr i U25 Grand Prix-klassen, hvor de blev bedømt til 71,846%. Thea Bech red ligeledes med om topplaceringerne, da hun og Dionisos e. e. Spielberg/ Sir Sinclair opnåede 69,410 % i klassen og sikrede sig tredjepladsen. 

I dag gjaldt det U25 Grand Prix Kür, hvor Thea Bech var første danske rytter på banen. Sammen med Dionisos viste hun et fejlfrit program med høj sværhedsgrad med blandt andet vellykkede etter- og toer-changementer på buet spor samt flotte piaffepirouetter, hvor Dionisos viste flot kvalitet i piaffen under Thea.

Thea afsluttede ridtet med en hånd i passage op ad midterlinjen, og ridtet blev belønnet med 77,520% fra dommerne. Det placerede dem atter på podiet, igen i dag med en tredjeplads. 

Copyright Ridehesten.com
Thea Bech og Dionisos. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Endnu en sejr til Sophia
Sophia red på banen som den sidste rytter, og også hun formåede at fremvise et flydende og fejlfrit program. Her var særligt galoppirouetter, serier og overgange i piaffe-passagen-turen nogle af højdepunkterne i ridtet, men generelt formåede ekvipagen at vise overskud og kvalitet i hele programmet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det lykkedes dermed Sophia at forblive øverst på sejrsskamlen, da hun med 79,310% vandt klassen igen i dag. 

Copyright Ridehesten.com
Sophia Ludvigsen og Blue Hors Quintana. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Til start til stævnet er også Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/Olympic Ferro og Carina Cassøe Krüth med Heiline's Danciera e. Fürstenball OLD/De Niro (opdr. Stald Heiline), der til eftermiddag skal ride World Cup Grand Prix Kür.

Derudover er Andreas Schou også at finde til start ved World Cup-stævnet med Darc De Lux e. Darco/Contender (opdr. Morten Augustinus), CC Unik e. Untouchable/Equest Carnute (opdr. Carsten Carstensen) og Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo 

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner