Finn Greve til Middelfart

14-01-2013 17:10

Signe Wiese

En af Danmarks mest anerkendte dressurtrænere, Finn Greve, er blevet fast tilknyttet som underviser på Middelfart Ridecenter
Copyright Ridehesten.com
Finn Greve er blevet tilknyttet Middelfart Ridecenter som fast underviser.

Finn Greve vil undervise fast på Middelfart Ridecenter hver 2. uge, og allerede nu kommer der elever fra hele landet og modtager undervisning af den efterspurgte træner. Exam. berider Finn Greve er en af de mest efterspurgte og respekterede dressurtræner i lander, og blandt de mange succesfulde ryttere, der har nydt godt at Finns råd og ekspertise er bl.a. de tidligere danmarksmestre i dressur og OL-ryttere Lisbet Seierskilde og Andreas Helgtstrand. I Magasinet Ridehestens fra oktober 2011 kan du læse en artikel med Finn Greve, hvor han fortæller om sin træningsfilosofi og træningsprincipper. I artiklen fremhæver Finn Greve bl.a. vigtigheden af det gode hjemmearbejde: - Hestens grundridning er det fundament, som fremtidig succes på konkurrencebanerne hviler på. Er grundarbejdet med hesten gjort rigtigt, så bør hesten ikke få problemer med at lære øvelserne frem mod Grand Prix, fortæller Finn Greve bl.a. i artiklen.

Læs mere om Finn Greves træningsprincipper i artiklen "Et godt hjemmearbejde giver succes på konkurrencebanerne" i Magasinet Ridehesten, oktober 2011.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen