Find din nye plakat her

28-06-2021 11:49

Vi har netop sat nogle lækre plakater i 'limited edition' til salg på vores shop. Det er elegante og moderne plakater, som passer perfekt ind i designerhjemmet, der gerne må få et strejf af heste

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mediehuset Wiegaardens dygtige og erfarne fotografer og grafikere har tryllet lidt og har skabt et lille kollektion af unikke og fashionable plakater i limited edition.

Du kan vælge mellem en smuk hoppe og føl i solfyldt morgendis eller motivet af en hest i fuld galop. Plakaterne kan stå hver for sig eller kombineres med flotte grafiske motiver, som f.eks. plakaten med et opløftende citat til den hårde hverdag og plakaterne i typografisk stil med teksten "Hest”.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Plakaterne er enkle og elegante med en flot skrift, som de passer perfekt til at pryde væggen - om det er i hjemme i stuen, på kontoret, i rytterstuen, stalden eller på den modebevidste teenagers værelse.

Enkeltvis er de unikke plakater virkelig flotte, men de egner sig også til at kombineres i en billedvæg. De er trykt på silkepapir og fås i forskellige størrelser til meget rimelige priser.

Find dem i vores shop.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald