Fie Skarsø er blevet gift

19-12-2015 13:52

Den danske dressurrytter Fie Skarsø blev på sin fødselsdag i går gift med sin kæreste igennem flere år, Ken Gruber, og sammen skal de snart være forældre

Copyright Ridehesten.com

I går fredag den 18. december blev Fie Skarsø og Ken Gruber ved et intemt bryllup med nærmeste familie og venner viet i Luxemburg og er nu Fie og Ken Gruber-Skarsoe.

Fie, der i en årrække har arbejdet som professionel dressurrytter i Tyskland og Luxemburg, driver med succes egen dressurstald i Luxemburg.

Det nygifte par har ikke tid til bryllupsrejse og har i øvrigt også travlt med at bygge rede, da de venter deres første barn i februar 2016.

- Om ca. otte uger skulle vores lille dreng komme til verden, og så skal jeg igen ride for fuld skrue, fortæller den vordende mor dagen efter brylluppet. 

Fie fortæller, at hun har haft det rigtig godt under graviditetet og har kunnet ride meget længe. Derfor håber hun også på at komme hurtigt i sadlen igen.

- I stedet for at tage på bryllupsrejse holder vi en stor sommerfest ind imellem de planlagte stævner. Vi har alligevel ikke tid til ferie, og stævnerne er ferie for os. Det er sådan vi lever og kan lide det, fortæller en lykkelig Fie Gruber-Skarsoe fra Luxemburg.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen