DV-hest til UVM for Luxemborg

09-07-2019 19:13

Danske Fie Christine Skarsø, der er bosat i Luxemborg og i dag rider for dette land, kommer til start ved UVM i Ermelo på en DV-hoppe

Copyright Ridehesten.com
Fie Christine Skarsø og Tiffanys Diamond.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det luxemborgske rideforbund har søgt Dansk Varmblod om tilladelse til, at Fie Christine Skarsø starter DV-hesten Tiffanys Diamond for Luxemborg, hvilket Dansk Varmblod naturligvis har indvilliget i. Det drejer sig om den 7-årige hoppe Tennessee TEK e. Tailormade Temptation/ His Highness (opdr. Hansenberg), der i dag har skiftet navn til Tiffanys Diamond.

Under sit oprindelige navn Tennessee TEK har hoppen haft stor succes i Danmark, hvor den har ligget helt i toppen i kvalifikationerne til både 4-års og 5-års championat, ligesom den opnåede et flot resultat på 880 ved Dansk Varmblods egnethedstest og ligeledes deltog i Unghestechampionatet. Som 5-års blev hoppen redet af Mia Lee, som 5-års af Belinda Elmholt Jeppesen, og var som 6-års til start under Sille Engermann.

Det er hos Lone Bang Larsen, at Fie Christine Skarsøs hovedsponsor, familien Schönhofen, Tyskland, har erhvervet den billedskønne hoppe, som Fie har opnået fremragende resultater på. Samme familie ejer også Gørklintgårds Shy Boy, der også er indkøbt hos Lone og rides af Fie.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Tiffanys Diamond er bare en af de bedste heste, jeg har haft. Hun er ikke bare gudesmuk, men hele igennem meget kvalitetsfuld. Det, som dommerne ved UVM-udtagelsen lagde meget vægt på, var hendes evne til at bruge bagbenene i de svære øvelser, og hendes holdning samt hendes gode mund/kontakt, fortæller Fie.

Ekvipagen opnåede ved udtagelsen flotte 78,986%, og Fie fortæller, at hun er meget spændt på fremtiden med den danske hoppe og understreger, at den vil få al den tid, den får brug for, for teamet bag hoppen er ikke i tvivl om, at den bliver noget helt specielt.

Fie har også kvalificeret en 5-års hest, som hun dog ikke tager med til UVM i Ermelo, men derimod får vi en anden meget dygtig dansk dressurrytter fra Luxemborg at se ved UVM, nemlig Kristine Brinch Møller med to 5-års heste. Kristine, der har trænet hos Fie i nu 18 år, skal deltage med hannoveranerhoppen Quatre-Quarts à l’Orange e. Quaterhall/ Royal Blend, der ejes af Jens Thorsen, og DSP-vallakken Spectre e. Sezuan/ Silvermoon (opdr. Jens Thorsen), der ejes af opdrætteren og rytteren og sidste år blev treer ved Bundeschampionatet.

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen