Festlig afsked for ponyrytterne

29-12-2023 18:39

Som året går på hæld er det også ved at være de sidste dage for de ponyryttere, der ved årsskiftet falder for aldersgrænsen. Distrikt 2 afholdt i går en Rosenparade for distriktets ponyryttere, og her var der også plads til festligheder

Copyright Ridehesten.com
Tolv ponyryttere blev hyldet til Rosenparaden i Distrikt 12. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som traditionen byder det, afholdes der i disse dage flere steder i landet Rosenparade for de ponyryttere, der ved årsskiftet skal skifte fra pony til hest. I år er det ryttere, der er født i 2007, som modtager den særlige hyldest. 

I Distrikt 2 blev der i går afholdt Rosenparade for alle ponyryttere, der ved årsskiftet falder for aldersgrænsen og som har startet for en klub i Distrikt 2. Det betød også, at alle discipliner var velkomne, og der var derfor både spring- og dressurryttere blandt de fremmødte til ceremonien. Rosenparaden blev afviklet i forbindelse med Hillerød Springstævne. 

For at ceremonien ikke alene skulle gøre ponyrytterne sørgeligt til mode, havde arrangørerne sørget for, at skabe lidt god stemning med en omgang pony games. 

– Vi havde lånt fire ponyer, og så delte de rytterne i to hold, hvorefter de lavede ponylege i et kvarter. Og det skabte sådan lidt feststemning, og forældrene heppede på dem. Der var rigtig god stemning, og det var sjovt at lave, i stedet for at det blev for sørgeligt. Det fortæller Anita, der var med til at arrangere begivenheden. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

12 ryttere deltog i Rosenparaden, og de modtog en særlig rosette til minde om ponytiden og en rose efter pony games-aktiviteten.

Rytterne løb også en æresrunde i hallen, mens de blev klappet rundt af forældre og det fremmødte publikum. 

 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner