Fem hopper videre fra Vallensbæk

12-08-2018 19:58
Avl

Den sidste kåring på denne weekends hoppekåringsturné for Dansk Varmblod,  blev i dag afholdt af Region 1 i Vallensbæk hvor fem hopper fik adgang til Eliteskuet

Copyright Ridehesten.com
Tophøjs Florentina

Det var meget få hopper som i dag havde fundet vejen til Vallensbæk Ridecenter og ligeledes årets sidste hoppekåring i Danmark. Det var nemlig den sidste i rækken herhjemme, mens der kun er Norge tilbage hvor Dansk Varmblod skal forbi i næste weekend inden det kommende Eliteskue om 14 dage. 

For de 4-års og ældre hopper som havde størst fremmøde med i alt 16 hopper, var kvaliteten noget svingende. Dommerne tildelte fløjpladsen til den velgående Tophøjs Florentina e. Floriscount/Solos Landtinus avlet af Anette Nilausen og Niels Jørgen Johansen og nu ejet af Bregnerødgård i Birkerød. Florentina som blev redet af Frederico Mexia de Almeida blev kåret i RDH med 8,0 i helhed. 

For 3-års hopperne var holdet næsten så småt som det kunne være, idet kun fire hopper blev fremvist. Heldigvis var kvaliteten noget bedre end blandt de ældre, og derfor gik alle fire også i RDH.
Som fløjhoppe blev det den meget charmerende Atterupgaards Danica e. Franziskus/Sandro Hit fra Atterupgaard som med Selina Solberg Vittinghus blev kåret med 8,5 i helhed og modtog en invitation til Eliteskue.

Ligeledes med en billet til Eliteskue blev det Springborgs Guinea e. Sir Donnerhall I/Diamond Hit fra Stutteri Springborg v/ P.& P. Springborg. Hoppen som blev fremvist af Sophie Lundberg Christensen blev kåret med 8,0 i helhed.

Dagens sidste arrangement var 2-års hopperne som skulle vises løse. Det betød at ridehuset blev taget i brug, næsten samtidig med at himlen åbnede for vandet. Det var et ganske godt hold hopper som blev fremvist, men den absolut bedste var Atterupgaards Lady Hamilton e. Dante Weltino/Stedinger (opdr. Atterupgaard), ejet af Hamilton Horse AB. Dommerne honorerede hoppen med en fløjplads samt en plads til Eliteskuet med 8,5 i helhed. 
Datter af fantastiske Fiontini, Fantini e. Franklin/Fassbinder fra Henrik Hansen, blev ligeledes tildelt et billet til Eliteskuet med 8,5 i helhed. 

Se kataloget HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner