Fem heste reddet fra brand i Nordjylland

17-12-2017 13:31

Marie Helene Rigård Rohleder

Fem heste stod opstaldet i en ladebygning i Nordjylland, som brød i brand lørdag aften. Tre personer er kørt på hospitalet med røgforgiftning, efter de kæmpede for at redde hestene fra flammerne

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fem heste blev reddet ud fra brand i en ejendom ved Sønderskov mellem Sindal og Hjørring i Nordjylland lørdag aften. 

Lørdag klokken 20.08 indløb en alarm om en gårdbrand. Fem heste stod i en stald, hvor der var ild i noget halm på et loft over staldbygningen. Der blev slået af alarm, og brandvæsenet rykkede ud. I mellemtiden forsøgte tre personer at redde hestene ud af stalden.

- De fem heste blev reddet ud, oplyser vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi til Nordjyske. 

Men de tre personer som heltemodigt havde reddet de fem heste fra flammerne blev efterfølgende kørt på hospitalet til observation for røgforgiftning. 

Omkring 20 brandmænd kæmpede mod flammerne, og der blev også tilkaldt folk fra beredskabsstyrelsen. Indsatsleder Thomas Dybro fra Nordjyllands Beredskab i Hjørring fortæller til Nordjyske: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Det var en brand i en lille lystejendom, og vi brugte omkring tre en halv time til at få bekæmpet branden, som heldigvis begrænsede sig til staldbygningen. En brandvæg mellem stalden og beboelsen var med til at sikre det. 

Læs mere her. 

 

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen