Fællesskab er vigtigt hos Vejle Rideklub

21-05-2020 09:34

I forbindelse med Dansk Ride Forbund og Trolle Companys aktivitetsdag, hvor vi i dag skal være #aktivesammenhverforsig, har Vejle Rideklub tænkt ud af boksen og lavet et stjerneløb rundt udendørs på rideskolen, så fællesskabet atter kan komme i fokus

Copyright Ridehesten.com
Dagen er godt i gang hos Vejle Rideklub. Foto: Privat

Så er dagen for Dansk Ride Forbund og Trolle Companys aktivitetsdag kommet. Hashtagget #aktivesammenhverforsig, dukker allerede op på de sociale medier og det vidner om hvor meget heste-Danmark står sammen i disse dage. 

Hos Vejle Rideklub skal de i forbindelse med aktive sammen-konceptet om at samle ind til elevskolerne, afholde en aktiv Kristi himmelfartsdag for alle. For rideklubben betyder fællesskab meget og det har de manglet meget i denne tid, hvor de ikke har måttet være sammen, og elevskolen har været lukket ned.

– Vi har derfor lavet en aktivitetsdag, hvor klubbens medlemmer, der har villet være med, skal på stjerneløb rundt udendørs på rideskolen. Her er de delt ind i hold á 7, da vi højest må være 10 personer samlet. Her skal de lave aktiviteter, hvor de har en time hvert hold, dernæst forlader de rideskolen og næste hold kommer. Sådan foregår det hele dagen, indtil det syvende hold har været igennem. En af de efterfølgende dage bliver der kåret en vinder, som modtager en præmie og det er ikke en hvilken som helst præmie, fortæller Nicole Hoffmann. 

Rideklubben har fået sponsoreret en masse flotte præmier til denne dag fra lokale forretninger såsom REMA 1000, Bonnie Dyrecenter og Specialfoder Vejle. Den største præmie de har modtaget, er fra klubbens hovedsponsor Horseworld Rideudstyr, som har sponsoreret et samlet gavekort til det vindende hold på 500,-. Gavekortet er sponsoreret således , at de 500 kroner skal gå til rideklubbens elevheste. Det vindende hold skal derfor bestemme sig for, hvad pengene skal bruges på til elevhestene.

– Vi glæder os rigtig meget til at dyrke vores fællesskab på Vejle Rideklub igen, dog på afstand denne gang. Have en rigtig sjov dag og støtte et rigtig godt formål, som dette er, da vores elevskole betyder utrolig meget for os, slutter Nicole.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen