Få værktøj til at læsse problemfrit

09-04-2022 10:03

Dansk Varmblods Region 7 tager fat på en velkendt og tilbagevendende udfordring for mange hesteejere - når unghesten eller følhoppen ikke vil læsse. Derfor har regionen allieret sig med en ekspert, der igennem demonstrationer vil give kursusdeltagerne værktøj til at kunne læsse problemfrit

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De fleste af os kender til udfordringer i forbindelse med at skulle læsse en uerfaren unghest eller en hoppe med føl. Ofte oplever man ved regionens følskue lidt kaos på parkeringspladsen sidst på dagen, når hopper og føl skal læsses

Derfor har vi allieret os med Bettina Mørch fra Hesteleg, Trailerlæsning og Hesteadfærd, som igennem et oplæg og flere demonstrationer vil klæde os på til meget bedre læsseoplevelser.

Kurset finder sted tirsdag den 19. april kl. 19 i ridehallen hos Region 7-avler Sanne Mathiasen, Braulstrupvej 9, 9541 Suldrup.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bettina fortæller os grundlæggende om sin tilgang til heste og om hestenes adfærds- og reaktionsmønstre og derigennem, hvordan vi rent praktisk skal agere for at gøre trailerlæsning meget nemmere for hestene og os selv. Hun vil bl.a. med en unghest samt en hoppe med føl – som hun aldrig har set før – demonstrere sine principper i praksis og igennem demonstration give kursusdeltagerne nogle grundlæggende redskaber til nemt og hurtigt at kunne læsse hestene fremover.

Det er samtidig muligt at få et kig i stalden hos Sanne Mathiasen, der er Årets Avler i Region 7. Hun avler dressurheste og har allerede fået sæsonens to første føl, som hun gerne viser frem.

Se regionens hjemmeside for mere information om pris og tilmelding.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen