Få hingstekåringsoverblikket med Ridehesten (video)

04-03-2019 14:45

Annika Knudsen Lorentsen

Uanset om man drager til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning eller vælger at følge med hjemmefra, så gælder det om at have det store overblik over arrangementet, dets mange oplevelser og muligheder. Det får du her med Ridehesten

Copyright Ridehesten.com

Ridehesten har sendt fire lastbiler, to campingvogne, en trailer med living og en mandskabsvogn fyldt med lidt af hvert afsted til Herning for at rapportere om de mange fantastiske oplevelser, som et af verdens mest storslåede hestearrangementer utvivlsomt vil give os alle i denne uge. I løbet af ugen drager vi 30 personer afsted for at forevige de bedste øjeblikke og lave interessante nyheder fra arrangementet.

Det kræver et godt overblik at følge med i alt det, der sker i Herning, uanset om man ligesom os er på arbejde, eller når man kommer som besøgende, deltager eller bare følger med hjemmefra. Vi har derfor skabt en oversigt over, hvor du finder de forskellige ting vedrørende arrangementet.

 

Besøg Ridehesten i Herning

Vil vil rigtig gerne have besøg - så kom forbi til en snak på vores stand i i hal F (stand 5238) eller besøg vores store fotostudie i Hingstestalden (Hal C). 

Følg vores nyhedsdækning løbende her på Ridehesten.com, og se vores videoindslag fra arrangementet på vores youtubekanal. Vi vil også løbende lave indslag på vores Instagram profil @ridehestencom. 

 

Arrangementets hjemmeside

Dansk Varmblods hjemmeside for arrangementet finder du information omkring programmet, selve hingstekåringen, de internationale stævneklasser, unghestechampionatet og mere. 

 

Køb billetter hjemmefra

Hvis du vil købe billetter forud for arrangementet, så du slipper for at stå i billetkøen ved indgangen, så kan du købe dem her. 

 

Deltagerlister, startlister og resultater

Er du på udgik efter, hvornår en bestemt klasse går, eller måske hvornår hingstene fremvises på fast bund? Du finder tidsplan, startlister og resultater lige her. 

 

Dansk Varmblods forårsauktion

Vil du mærke stemningen, når købere byder hinanden op og aktionarius Casper Cassøe svinger hammeren? Har du selv hest på auktionen, eller overvejer du at købe? Find alt information omkring forårsauktionen her. 

 

Hest & Rytter 2019 - Nordeuropas største hestemesse

Besøg de mere end 300 stande under Hest & Rytter i Herning 2019. Du finder mere information på messen hjemmeside.


Tidsplan

Vedhæftet i denne nyhed finder du også tidsplanen. Vær opmærksom på den programændring, at Årets Hingst ikke udnævnes søndag til middag men lørdag eftermiddag ifm. Forårsauktionens begyndelse.

 

Livestream fra Herning

ClipMyHorse.TV dækker arrangementet med livestream. Så er du forhindret i at tage turen til Herning, kan du følge med hjemmefra lige her. 

Filer

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing