Et succesfuldt VM2015

22-08-2015 07:59

Når alle faktorer går op i en højere enhed giver det succes. Det gjorde faktorerne ved VM2015 for Islandske heste i Herning i august

Copyright Ridehesten.com
VM2015 lige før åbningen. Foto Andreas Hejndorf

Det internationale arrangement blev en kæmpe stor succes, fordi alle har bidraget så positivt. Ja, selv vejrguderne smilede i de dage.

Der er intet bedre end at stå træt, glad og meget tilfreds oven på et stort internationalt stævne, og vide med sig selv, at alt gik rigtig godt.

- Sådan har vi det oven på VM2015 for Islandske heste, takket være den utrolig positive indstilling alle bragte med sig til Herning, siger Bo Hansen, VM2015 manager, på vegne af organisationskomiteen.

Den sender stor tak til alle, lige fra rytterne fra de 15 forskellige deltagende nationer, de mange dommere, officials fra den internationale islandsheste organisation, FEIF og den nordiske islandsheste organisation NIHF, de omkring 500 medhjælpere: banefolk, plads- og toiletrengøring, sikkerhedsfolk, P-vagter, staldfolk, informationsfolk, kantinefolk, til de mange sponsorer og udstillere, ansatte i Herning Kommune, Visit Herning og Messecenter Hernings mandskab, samt de op mod 90 indkomne pressefolk og til det ti-tusindtals store, veloplagte publikum fra den ganske verden.

-Uanset, hvor vi har henvendt os og, hvem vi har talt med, så er vi blevet mødt af smil og imødekommenhed, understreger Bo Hansen, der er taknemmelig over de mange gode input, der løbende er blevet bidraget med og den store velvilje, der har hvilet over arrangementet – både blandt udefra kommende og inde fra islandsheste kredsene.

Han pointerer, at alle – både deltagere, arrangører, publikum, sponsorer, handlende, byen og medierne - kan bryste sig at have andel i et rigtig godt og uforglemmeligt VM2015, der netop på grund af denne smilende imødekommenhed bliver betegnet, som et af de bedste Verdensmesterskab for Islandske heste nogensinde.

- VM2015 har simpelthen været en stor og varm oplevelse, takket været alle, der på en eller anden måde har været i berøring med det. Det har været helt unikt. Tusind tak, slutter organisationskomiteen VM2015.

Kilde: pressemeddelelse

Læs meget mere om VM2015 i et kommende nummer af magasinet Ridehesten.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen