Et nyt Ridehesten på vej

01-07-2013 09:04

Signe Wiese

I disse dager lander et spritnyt nummer af magasinet Ridehesten hos abonnenter og i rideudstyrsbutikker, og som altid er der masser af spændende læsning at glæde sig til

Copyright Ridehesten.com
Denne måneds forside prydes af den nybagte danmarksmester i dressur, Anna Kasprzak.

Denne måned tager Ridehesten fat i et tungtvejende emne - vi bringer et stort tema rytterens vægt, hvor der bl.a. bliver set på om vi er for tunge til vores heste, og på hvor meget vægt en hest egentlig kan bære. Endelig tager temæt også fat i gammelkendte emner som vigtigheden af motion og sund kost.

På den sportslige side er det nye nummer af Ridehesten især domineret af DM i dressur på Broholm - læs Jytte Lemkows store reportage fra det forrygende spændende mesterskab, hvor Anna Kasprzak vandt sit første seniormesterskab i suveræn stil. Der er også en reportage fra de nordiske seniormesterskaber, hvor de danske ryttere var helt dominerende, og fra CDIO-stævne i Rotterdam.

De avlsinteresserede kan se frem til at læse en avlerprofil om Stutteri Svalegård, der bl.a. har avlet Svalegårds Hottie, der netop er blevet udtaget til UVM i Verden. Dansk Varmblods avlskonsulent, Karina Christiansen, bidrager med en artikel om udviklingen et nyt fælles nordisk indekstal, der gør det muligt at rangere avlshingstene i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland i forhold til hinanden, og medlem af Dansk Varmblods Avlsledelse, Poul Graugaard, stiller spørgsmålet: "Er Dansk Varmblod også ”toppen af Europa” i fremtiden?"

Herudover kan du komme på besøg hos Louise Dolmer på Birkedommergård, hos Rikke Haastrup Kristensen og Jesper Kristensen på Lykkegaard, og du kan læse mere om tyske avlsforbund i krise, nyuddannede beridere og trænere, og Ridehesten har også haft en snak med dressurtræner og -rytter Lars Petersen, der i sin træning og undervisning altid har stort fokus på hestens holdbarhed. Alt det og meget, meget kan du glæde dig til at læse om i Ridehestens juli-nummer.

Er du ikke allerede abonnent på magasinet Ridehesten, så kan du købe et abonnement HER - og husk, at med et abonnement på magasinet Ridehesten følger også et Ridehesten PLUS-abonnement, der giver dig fri adgang til alle nyhederne på Ridehesten.com og til den digitale version af Ridehesten.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald