Et bid fra en medaljechance

04-08-2018 16:41

Et bid i læben sendte det danske medaljehåb Zhaplin Langholt ud af konkurrencen. Inden ekvipagens start var der drama bag kulissen, da Andreas Helgstrand ikke ønskede at ride på banen, men tre stewarts forsikrede ham om, at det ikke ville få betydning

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas Helgstrands Zhaplin Langholt bed sig selv under opvarmningen lige før start, og desværre lykkedes det ikke at få udsat starttiden, og derfor ønskede rytteren ikke at ride på banen, men tre stewarts inklusiv head-stewart opfordrede Andreas til at ride og sagde, at det ikke havde nogen betydning. Alligevel blev ekvipagen ringet ud få sekunder efter start.

Det er en utrolig skuffelse for Andreas Heglstrand, der nu har travlt med at klargøre sit næste medaljehåb, avlshingsten Revolution.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På sin facebookside skriver Andreas Helgstrand:

"Desværre måtte Zhaplin Langholt udgå fra finalen for 5-års i dag, da han uheldigvis kom til at bide sig i læben på opvarmningen. Blødningen blev stoppet, inden vi red ind på banen og begge steward sagde ok, men desværre sprang det op igen inde på banen.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt sådan en dag, men vi skal huske, at vi har med levende dyr at gøre og deres ve og vel er det vigtigste. Vi er utrolig stolte over, at vi kom så langt og vil blot sige, at vi kommer stærkt tilbage næste år."

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen