Ertebjerggaards Sports Rideklub topper

24-08-2024 19:53

Konkurrencen i AGRIA DRF holdmesterskab, der i denne weekend afvikles i Bernstorffsparken, har været tæt i dag, hvor Ertebjerggaards Sports Rideklub har lagt sig i spidsen 

Copyright Ridehesten.com
Josefine Dahl Hoffmann og Qustello. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt 19 danske rideklubber deltager i dette års AGRIA DRF holdmesterskab i Sportsrideklubben, hvor hver klub har mindst tre deltagende ekvipager klasserne LA5, MB1, MB2 og Prix St. Georges. Hver klubs tre bedste scorer lægges sammen, og det er i dag rytterne fra Ertebjerggaards Sports Rideklub, der har taget teten med en samlet score på 216,957% foran Strandagergaard Rideklub med 211,481% og Vallø Sportsrideklub med 210,009% i den foreløbige stilling.

Vi har snakket med Josefine Dahl Hoffmann, der i LA5 red dagens højeste score på hesten Qustello. Hun starter for Ertebjerggaards Sports Rideklub og fortæller:

Vi har haft en virkelig god dag. Det var første gang jeg red i Bernstorffsparken, og man må sige, det er et flot stævne. Rigtig flotte rammer, gode baner, en masse god ridning, hvor der har været hele 19 hold til start. Vores hold red alle nogle gode stabile ture uden store fejl til gode procenter. Jeg havde selv en rigtig fin tur på Qustello L, som viste mange højdepunkter, og det blev han bestemt også belønnet for. Han er en stor dreng, men han gør sig så umage, selvom han stadig mangler lidt styrke i nogle af tingene, men jeg synes, han er sej, og jeg bliver så glad hver gang, jeg sætter mig i sadlen på ham. Vi ser frem til at ride igen i morgen, og at vi kan gøre lige så god figur som i dag.

LA5 blev i dag vundet af Josefine Dahl Hoffmann og Qustello e. Quantensprung/ Hohenstein (opdr. L Horses) fra Ertebjerggaards Sports Rideklub med 75,556% foran Gustav Meinertz og Harrymindes Esto e. Blue Hors Emilio/ Blue Hors Zack (opdr. Birgitte Juul og Leo Andersen) fra Børkop Rideklub med 72,333% og med Anja Madsen og Skovmosegårds Amarone e. Bon Coeur/ ERA Dancing Hit (opdr. Stutteri Skovmosegård) fra Strandagergaard Rideklub med 71,833% på tredjepladsen.

Copyright Ridehesten.com
Victoria Bang Zindorff og Atterupgaard's Final Kiss. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

I dagens MB1 var det Victoria Bang Zindorff og Atterupgaard's Final Kiss e. French Kiss/ Diamond (opdr. Atterupgaard) fra Ebeltoft Rideklub, der tog sejren med 72,162%, men andenpladsen gik til Josephine Gert Nielsen og Carla Bruni e. Franziskus/ Concetto fra Strandagergaards Rideklub med 69,955% foran Karsten Hansen og Kristinelysts Bon Fox e. Bon'aparte/ Rubinstein (opdr. Kristinelyst) fra Ertebjerggaards Sports Rideklub med 69,910%.

Fakta
Agria DRF-mesterskaber

Et DRF-mesterskab er et forbundsmesterskab, der afholdes på samme niveau som et Danmarks Mesterskab. Det er dermed Danmarks bedste ryttere, der stiller op i DRF-mesterskaberne. Der afholdes DRF-mesterskab for alle aldersgrupper i dressur, spring, military og voltigering.

Kalender for Agria DRF-Mesterskaber i 2024

Fold up
Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og Sensation Unik. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

MB2 blev vundet af Nadja Aaboe Sloth og Sensation Unik e. Don Juan de Hus/ Blue Hors Don Romantic (opdr. Morten Skov) fra Ertebjerggaards Sports Rideklub med 71,491% foran Maria Falkner Hansen og Best of Mount St John OLD e. Fürst Romancier/ Bordeaux fra Vallø Rideklub med 69,913% og med Sidsel Mørgenborg og Atterupgaards Capone e. Charmeur/ Gribaldi (opdr. Atterupgaard) fra Rideklub med 68,509% på tredjepladsen.

Copyright Ridehesten.com
Karoline Rohmann og Nice Melody. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen

I Prix St. Georges  gik sejren i dag til Karoline Rohmann og Nice Melody e. Sezuan/ Schwadroneur (opdr. Stutteri Melody v/ Else Rohmann) fra Hovgaard Rideklub med 72,588% foran Joachim Thomsen og EVO Schubidoo e. Blue Hors St. Schufro/ Blue Hors Hotline fra Vallø Sportsrideklub med 70,263% og på tredjepladsen Helene Melsen og Ranger e. Skovens Rafael/ Tailormade Temptation (opdr. Lena og Ulrik Kristensen) fra Strandagergaard Rideklub med 69,693%.

I morgen rides de samme fire klasser, og det samlede resultat afgør herefter mesterskabet.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner