Er du klar til World Cup i MCH Messecenter Herning?

21-09-2021 14:03

Har du længe savnet at komme til ridestævne eller hingstekåring i det fantastiske MCH Messecenter Herning, så har du nu igen chancen, for i efterårsferien i dagene den 20.-24. oktober danner Jyske Bank Boxen rammen om FEI Dressage World Cup™

Copyright Ridehesten.com
Glimt fra World Cup-stævnet i Herning i 2019. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kan du næsten heller ikke vente på, at MCH Messecenter Herning igen slår dørene op til FEI Dressage World Cup™? I 2020 blev stævnet flyttet til Vilhelmsborg pga. COVID-19 og de gældende forsamlingsrestriktioner, der også var årsagen til, at Dansk Varmblods Hingstekåring i marts 2021 ikke kunne afvikles i MCH Messecenter Herning, der heldigvis igen har heste på plakaten.

Copyright Ridehesten.com
Fulde tribuner ved World Cup Herning i 2019. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen

I dagene den 20.-24. oktober 2021  finder de seneste måneders internationale mesterskabsstemning til Herning, hvor bl.a. de danske landsholdsryttere og OL-deltagere Cathrine Dufour, Carina Cassøe Krüth og Nanna Skodborg Merrald kommer til start i World Cup-kvalifikationen i Jyske Bank Boxen for at give alt, hvad de har i kampen om World Cup-point.

Kvalifikationen Blue Hors FEI Dressage World Cup™ Grand Prix går fredag aften kl. 19, mens de 15 bedste ryttere herfra iscenesætter lørdag aften med ECCO FEI Dressage World Cup™ Freestyle, der starter kl. 18.30.

Copyright Ridehesten.com
Stævnet byder også på spændende springklasser. Her er det fra stævnet i 2019 Kristian Skovrider og Lykkehøjs Cassander. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er Jyske Bank Boxen og Blue Hors Arena M, der kommer til at danne rammerne om spring- og dressurkonkurrencerne. Lørdag byder bl.a. på 3-stjernet Grand Prix Special, et forrygende eftermiddagsshow og ikke at forglemme DWB World Cup Foal Auction med udsøgte kvalitetsføl af dressurbetonet såvel som springbetonet afstamning. 

Copyright Ridehesten.com
I 2019 var der hele 74 forskellige stande i det store messeområde ved World Cup Herning. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen

Søndag bliver simpelthen med gratis entré! Der kan du i Boxen opleve Stutteri Ask Grand Prix, der er pointgivende til verdensranglisten, og så gælder det under hele World Cup-stævnet, at du har mulighed for at shoppe amok i messecenteret, hvor flere haller er fyldt med stande, der byder på alt til dig og din hest

Her finder du meget mere om World Cup Herning 2021.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen